Xiaomi Mix Fold 2 tam 5 dakikada bitti

Yayın tarihi: 19 Ağustos 2022 Cuma 9:00 am - Güncelleme: 18 Ağustos 2022 Perşembe 4:44 pm

Çinli teknoloji devi Xiaomi’nin geçtiğimiz günlerde resmi tanıtımını gerçekleştirdiği katlanabilir akıllı telefon modeli Mix Fold 2, satışa sunulduktan 5 dakika sonra stok yetersizliğinden satıştan kaldırıldı.

Xiaomi, bir yılı geçen sessizliğin ardından birkaç gün önce yeni katlanabilir akıllı telefon modelini yani Mix Fold 2’yi resmen tanıtmış ve telefonun 16 Haziran günü Çin’de satışa sunulacağını duyurmuştu. İşte Çinli şirket sözünü tuttu ve yeni katlanabilir akıllı telefon modelini bugün satışa sundu. Ancak Xiaomi Mix Fold 2’ye olan talep o kadar yüksekti ki, tüm yurtta stoklar 5 dakika içerisinde tamamen tükendi. Üstelik bu telefonun fiyatının da o kadar cazip olmadığını hatırlatalım.

 

Bilindiği üzere 3 farklı depolama alanı seçeneğiyle gelen Mix Fold 2’nin 256GB versiyonu 1.325 dolardan, 512GB versiyonu 1.474 dolardan ve 1TB versiyonu ise 1.769 dolardan satışa sunuldu. Her üç modelde de 12GB’lık RAM’in kullanıldığını da bir kez daha söyleyelim.

 

Mix Fold 2

Bu donanımına ilave olarak 8,3 inçlik devasa iç ekrana ve 6,5 inçlik dış ekrana sahip olan Mix Fold 2, gücünü ise Qualcomm’un yeni amiral gemisi Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setinden alıyor. Bir telefonun en önemli özelliklerinden biri olarak gösterilen kamera alanında dünyanın en önemli isimlerinden biri olan Leica ile çalışmaya devam eden Xiaomi, üstün özelliklere sahip bu telefonunda 4.500mAh’lık bataryayı yeterli görmüştü.

 

Telefonun Çin’den sonraki adresi küresel pazar olacakken, bu konuda şimdilik açıklanmış herhangi bir resmi tarih bulunmuyor.

vivo Y22 performans testinde görüldü