Xiaomi Mi Smart Band 6 rekora doğru koşuyor

Yayın tarihi: 28 Nisan 2021 Çarşamba 8:00 am - Güncelleme: 27 Nisan 2021 Salı 2:32 pm

Xiaomi Mi Smart Band 6, 1 milyon gönderiyi aştı. Satışlar 2 Nisan’da başladığından beri bunların çoğunun Çin’den geldiğini, ancak sadece birkaç hafta sonra küreselleştiğini göz önünde bulundurursak ilgi hayli yüksek.

Öyle olsa bile, Mi Band 3, 17 günde 1 milyona ulaştı, Mi Band 4 daha da hızlı geldi. Sadece 8 günde rekor sayıya ulaştı. Ucuz ama yetenekli akıllı bantların popülaritesi azalırken, Xiaomi’nin “işitme cihazları” (yani daha gelişmiş kablosuz kulaklıklar) boşluğu dolduruyor. Şirketin giyilebilir ürünler pazarında ikinci sırasını korumasına yardımcı oldular. Mi Grupları ilk olarak 2014’te ortaya çıktı ve oldukça basitti. Orijinalde yalnızca üç LED vardı ve kalp atış hızı sensörü bile yoktu. Yine de Xiaomi, 9 ayda 10 milyonun üzerinde satış yapmayı başardı. Parça başına yalnızca 80 CNY’ye (yaklaşık 13 $) mal olmalarına yardımcı oldu, mevcut model bunu üç katına çıkardı. NFC sürümünü alırsanız daha da fazla, ancak bu yalnızca Çin’de mevcut.

Xiaomi Mi Smart Band 6

Xiaomi, Çin’deki eleştirmenlere de ilkinden 6’ya kadar tüm önemli Mi Band modellerini içeren promosyon kutuları gönderdi. Bu, bantların ne kadar ilerlediğine dair güzel bir geriye dönük bakış sunuyor. Orijinal bandın üç LED göstergesi vardı ve ana işlevleri bildirimler ve uyku takibi idi, Mi Band 1S bir kalp atış hızı sensörü ekledi. İkinci model 0.42 ”OLED ekran ekledi, üçüncüsü onu 0.78” e büyüttü ve NFC versiyonunu tanıttı, ardından dördüncü model 0.95 ”renkli OLED’e geçti. Beşincisi, şarjı manyetik bir kabloyla daha büyük ve basitleştirdi; altıncı (mevcut) model, ön tarafı hap şeklindeki 1.56 ”ekranla doldurdu.

Range Rover Westminster Black Edition Türkiye’de