Xiaomi, Mi Band 3i modelini satışa sundu

Yayın tarihi: 23 Kasım 2019 Cumartesi 8:50 am - Güncelleme: 23 Kasım 2019 Cumartesi 8:50 am

Giyilebilir teknoloji sektöründeki önemli isimlerden biri olan Xiaomi, 18 dolarlık yeni akıllı bileklik modelini duyurdu. İşte Xiaomi Mi Band 3i hakkındaki detaylar.

Sunduğu uygun fiyatlı ve kullanışlı ürünler ile dikkatleri üzerine çeken Xiaomi, bu politikasını sürdürmekte hayli kararlı görünüyor. Şimdiye kadar reklam harcamaları yerine ürünlerin kar marjını düşürerek kullanıcılara ulaşmaya çalışan Çinli şirket, bu stratejisinde hayli başarılı oldu.

Kısa süre içerisinde Avrupa pazarında da önemli bir müşteri kitlesine erişen Çinli üretici, Asya’da ise emin adımlarla zirveye doğru ilerliyor.

Xiaomi’nin Asya’da en güçlü olduğu bölge ise şüphesiz Hindistan. Çin ile birlikte dünyanın en kalabalık ülkelerinden biri olan Hindistan’da en çok telefon sevkiyatı gerçekleştiren isim olan Xiaomi, giyilebilir teknolojiler tarafında da hayli iddialı.

mi band 3i

Çinli üretici geçtiğimiz gün Hindistan’da Mi Band 3i modelini satışa sundu. Pek çok özelliği ile Mi Band 3’ü andıran model fiyatıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Xiaomi Mi Band 3i’yi Hindistan’da 18 dolardan satacağını belirtti. Bu bilekliğin Avrupa’ya gelip gelmeyeceği ise henüz netleşmiş değil.

Oppo A9 2020 inceleme! Büyük ekran, 5 kamera, 5000mAh pil!