Xiaomi Mi 10 Pro+ Overclock edilmiş bir işlemci ile gelecek

Yayın tarihi: 1 Ağustos 2020 Cumartesi 8:30 am - Güncelleme: 31 Temmuz 2020 Cuma 2:06 pm

Xiaomi Mi 10 Pro+ ürününde  Snapdragon 865+ değil de, overclock edilmiş bir Snapdragon865 çipsetin kullanılması ve böylelikle özellikle iyi grafikli oyunlarda yüksek performansın sunulması amaçlanıyor.

Xiaomi Mi 10 Pro+ , bir süre önce AnTuTu testlerinde de kendini göstermiş ve yaklaşık 688 bin puan alarak en performanslı telefonlardan bir tanesi olarak şimdiden adından söz ettirmeye başlamıştı.

Mi 10 Pro+ için şimdi de yeni bilgiler geldi ve görünüşe göre telefonun GPU performansını özelleştirmek ve bu sayede daha iyi performans alabilmek mümkün olacak.

Xiaomi Mi 10 Pro+

Sızıntı paylaşımlarıyla bilinen Ice Universe, Xiaomi Mi 10 Pro+ ‘a ait olduğunu iddia ettiği bazı görüntüler paylaştı. Bu görüntülerde, Game Turbo modunun altına gidildiğinde, GPU performansı için pek çok seçeneğin olduğu görülüyor. Yüksek çalışma performansı da tercih edilebilir, yüksek görüntüleme kalitesi de. Tercih, kullanıcılara kalmış.

Bu tip detayları genellikle PC oyunlarında görürüz. PC bileşenlerimiz doğrultusunda en iyi performansı elde etmek için özelleştirmeler yapar ve buna göre oyun deneyimlerimizi şekillendiririz. Eh, akıllı telefonların da birer mini mobil PC olduklarını düşünürsek, bu tip detaylarla karşılaşmak artık sürpriz değil.

Söylentilere göre Mi 10 Pro+ ‘nun ekranı 120Hz tazeleme değeri sunacak. Ana kameranın 108MP değerde, pilin de 4500mAh değerde olacağı söyleniyor. Bir de, hızlı şarj tarafında 120w değerinden bahsediliyor.

42 dolarlık Red Magic TWS tanıtıldı