Xiaomi Band 7 Pro özellikleri ile göz dağı veriyor

Yayın tarihi: 1 Haziran 2022 Çarşamba 10:00 am - Güncelleme: 31 Mayıs 2022 Salı 4:56 pm

Xiaomi Mi Band 7 adıyla pazara sürülen yeni akıllı bilekliğin çıkışının üzerinden henüz çok vakit geçmemiş olmasına rağmen, daha şimdiden bu serinin yeni üyesi hakkında söylentiler yayılmaya başladı bile.

 

Birçok farklı duyum hesabı tarafından dile getirilen iddialara göre, Çinli teknoloji devi Xiaomi yeni bir akıllı bileklik sürümü üzerinde çalışıyor. Esas olarak Mi Band 7 tabanlı olan yeni akıllı bileklik, oldukça önemli iki hususta selefinden ayrılacak.

Xiaomi Mi Band 7

 

Xiaomi Mi Band 7 Pro ismiyle satışa sunulacağı düşünülen yeni bilekliğin ilk dikkat çeken yönü arttırılmış pil kapasitesi olacak. Selefine göre 70mAh’lık daha büyük bir bataryayla karşımıza çıkacak olan Xiaomi Mi Band 7 Pro’da 250mAh’lık bir pil bulunuyor.

Pro modelinin selefinden ayrıldığı bir diğer yönü ise GPS modülü olacak. Hatırlanacağı üzere, Xiaomi Mi Band 7 sızıntılarında sıklıkla GPS modülü bilgisine yer verilmiş ancak tanıtılan cihazda bu özelliğin olmaması kafaları karıştırmıştı.

 

Tabi şimdi akıllarda tek bir soru var o da Xiaomi Mi Band 7 Pro ne zaman tanıtılacak? Her ne kadar şu an için bu konuda güvenilir bir sızıntı bulunmasa da, ortak görüş bu cihazın Haziran ayı içerisinde gerçekleşmesi beklenen Xiaomi 12 Ultra lansmanında kendisine yer bulması yönünde. Bakalım Pro modeli, daha başka ne gibi farklılıklar içerecek?

Tesla araçlarında yeni özellik kullanılacak: Bu seferki farklı