Xiaomi 12 Ultra özellikleri ile oldukça iddialı

Yayın tarihi: 26 Haziran 2022 Pazar 8:30 am - Güncelleme: 25 Haziran 2022 Cumartesi 4:16 pm

Uzun zamandır adından bahsettiren ancak bir türlü raflardaki yerini alamayan Xiaomi 12 Ultra, Snapdragon 8+ Gen 1 ile gelen ilk telefon olmak için çıkış tarihini öne çekebilir!

Xiaomi’nin 12 serisi üzerinde çalıştığı haberlerinin ilk yayılmaya başladığı günlerden itibaren adı konuşulan Xiaomi 12 Ultra, henüz satışa sunulmuş değil. Bugüne kadar seriye pek çok önemli akıllı telefonu dahil eden Çinli teknoloji şirketi, sıra Xiaomi 12 Ultra modeline gelince işi ağırdan alıyor. Ancak bu telefonu sandığımızdan daha yakın bir zamanda görebilmemiz artık ihtimal dahilinde.

Xiaomi’ye yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre, Çinli teknoloji devi Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setiyle satışa sunulan ilk akıllı telefon modeli unvanını alabilmesi için, Xiaomi 12 Ultra’nın çıkış tarihini öne çekmeye hazırlanıyor. Şirketin bu alandaki en büyük rakipleri ise Asus ROG Phone 6, Realme GT 2 Master Explorer Edition ve Motorola Frontier.

 

Xiaomi 12 Ultra

Teknoloji meraklılarının çok iyi hatırlayacağı üzere benzer bir çekişme Snapdragon 8 Gen 1’in tanıtılmasından sonra da olmuş, o zaman da yine adaylardan biri olan Xiaomi ise bu unvanı Motorola Moto Edge X30’a kaptırmıştı. Bakalım Çinli teknoloji devi bu defa hedefine ulaşabilecek mi?

Gücünü Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setinden alacağı bu haberle bir kez daha kesinleşen Xiaomi 12 Ultra’da aynı zamanda 12GB RAM ve 512GB’a kadar da dahili depolama alanı bulunması bekleniyor.

Netflix 300 kişiyi daha işten çıkardı