Xbox Series X’in fiyatı düştü

Yayın tarihi: 24 Ekim 2020 Cumartesi 8:00 am - Güncelleme: 22 Ekim 2020 Perşembe 7:50 pm

Xbox Series X Türkiye fiyatı bir anda düştü. PlayStation 5’in karşısında maalesef ki 9.299 TL’lik fiyat politikası işlemedi.

Microsoft Türkiye, geçtiğimiz haftalarda Xbox Series X Türkiye fiyatı ile karşımıza çıkmıştı. 9.299 TL bir ücret belirleyen Microsoft Türkiye, bugün fiyatta 1.000 TL’lik bir indirim yaptı. PlayStation 5’in diskli sürümünün 8.299 TL olacak olmasının açıklanmasının ardından bugün Xbox cephesi dünyanın en güçlü konsolunun fiyatını 8.299 TL’ye indirdi.

Türkiye pazarında daha yeni yeni tutunmaya başlayan Xbox’tan böyle bir hamlenin geleceği belliydi. Çünkü PlayStation ülkesi olan Türkiye’de 9.299 TL’ye konsol satmak maalesef ki pek mümkün değildi. Bu yüzden yapılan bu indirimin gayet yerinde olduğunu söyleyebiliriz.

PlayStation 5 Türkiye oyun fiyatları açıklandı!

Tek bir konsol ile dört neslin tüm oyunlarını çalıştıracak olan Xbox, hala avantajı elinde bulunduruyor. Çünkü Game Pass gibi bir sistem Türk oyuncuları her zaman için cezbedecek. Türkiye’de yeni nesil oyun fiyatlarının 619 TL bandında olacağının açıklanmasının ardından aylık 44.99 TL olan Game Pass’e olan rağbet daha da artacaktır.

Kaldı ki Microsoft’un tüm özel oyunları ve Bethesda’nın oyunları bu sistemde yer alacak. İki yeni nesilin de fiyatları eşitlendiğine göre bakalım bu nesilde hangi konsol ülkemizde daha çok satacak?

Xbox Series X Türkiye fiyatı