Xbox Series S sürümü Xbox One gibi çalışacak!

Yayın tarihi: 28 Ekim 2020 Çarşamba 8:00 am - Güncelleme: 27 Ekim 2020 Salı 11:23 pm

Dünyanın en güçsüz yeni nesil konsolu Xbox Series X için üzen PUBG açıklaması geldi. Series S’ten fazla bir şey beklememek gerekiyor.

Popüler battle royale oyunu PlayerUnknown’ın Battlegrounds’ı yeni nesil için yükseltilmeyecek, ancak PUBG yeni nesil deneyimi Xbox Series S için endişe verici. PUBG’nin Xbox’a özel olarak gelmesine rağmen, battle royale türündeki oyun, Microsoft’un yeni nesil konsollarından olan Series S için destek görmeyecek.

Xbox Series X

Ancak Xbox One X ve PlayStation 4 Pro’nun artık çok oyunculu modu 60 FPS’te çalışacak. Yeni nesilde ise daha iyi grafiklerle birlikte 4K çözünürlükte 60 FPS oynanabilecek. Ancak Series S için işler pek iyi görünmüyor.

Ne yazık ki, Xbox’ın bütçe odaklı Xbox Series S konsolu, geriye dönük uyumlulukta Xbox One X kodunu çalıştıramadığından, PlayerUnknown’s Battlegrounds’un gelişmiş sürümü bu konsola dahil edilmeyecek.

Bunun yerine, Xbox’ın daha düşük fiyatlı yeni nesil makinesini alan oyuncular, özel bir PUBG yeni nesil bağlantı noktasının olmaması nedeniyle oyunun 30 FPS Xbox One sürümünü oynamak zorunda kalacak.

Neyse ki, geliştirici PUBG Corp, Xbox Series S’de daha yüksek performansa yol açacak bir özellik olan Xbox One tabanına daha yüksek bir kare hızı getirmeyi düşünüyor. Ancak bu süreç biraz uzayacağı için yeni nesillerin çıkışında direkt 60 FPS ile oynanamayacak.

Opel Grandland X fiyatları uçuşa geçti!