Wonder Women’ın yeni filmi için radikal karar

Yayın tarihi: 19 Kasım 2020 Perşembe 4:36 pm - Güncelleme: 19 Kasım 2020 Perşembe 4:36 pm

Gal Gadot’un Diana Prince’ı canlandırdığı Wonder Woman 1984’ün sinemalarla birlikte dijital platformlarda yayınlanacağı açıklandı.

 

Warner Bros. koronavrisü nedeniyle defalarca vizyon tarihi değişen Gal Gadot’nun başrolünde oynadığı Wonder Woman 1984 için yeni bir karar verdi. Film, 25 Aralık tarihinde Amerika’da vizyona girerken aynı anda HBO Max dijital streaming platformu üzerinden yayında olacak.

Tüm dünyayı saran koronavirüse rağmen Wonder Woman 1984’ün sinemalarda gösterimini yapacak olması hakkında bir değişikliğe gidilmedi. Amerika dışındaki ülkelerde film sinemalarda izleyici karşısına çıkacak.

İngiltere’de ise bir hafta öncesinden film vizyona girecek. HBO Max kararının ardından WarnerMedia’nın yaptığı açıklamada şu sözler yer aldı: “Bu benzeri görülmemiş zamanlar ilerlerken hem hayranlarımıza hizmet vermeye devam etmeli, hem de yenilikçi olmalıydık. Bu film sinemalarda gösterilmesi gereken harika bir film ve salon partnerlerimizle Amerika’da açık olan sinemalarda filmi gösterime sunmak üzere çalışmaya devam ediyoruz.”

FİLMİN KONUSU

Wonder Woman 1984, 1980’lerin ortasında geçiyor yeni tehlikeler ve müttefiklerle karşı karşıya olan Wonder Woman’ın maceralarını konu ediyor. Wonder Woman lakaplı Diana Prince, bu kez iki yeni düşmanla karşı karşıyadır; varlıklı iş insanı Max Lord ve bir trajediden sonra kötü adam haline gelen Cheetah. Bu sırada Steve Trevor, şaşırtıcı ve beklenmedik bir şekilde hayata geri döner.

Patty Jenkins yönetmenliğindeki Wonder Woman 1984 filminin ülkemizdeki vizyon tarihi henüz belli değil. Geçtiğimiz günlerde yapılan resmi açıklamaya göre Aralık ayının sonuna kadar sinemalarımız kapalı olacak.