Wonder Woman şimdi de Kleopatra olmaya hazırlanıyor

Yayın tarihi: 13 Ekim 2020 Salı 12:53 am - Güncelleme: 13 Ekim 2020 Salı 12:53 am

Dünyaca ünlü aktris Gal Gadot, Kleopatra rolüyle seyircinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Gadot,  Kleopatra’nın hikayesi için yeniden Wonder Woman’ın yönetmeni Patty Jenkins ile bir araya geliyor.

İki Wonder Woman filminde başarı elde eden Gal Gadot, yeni bir tarihi kahraman filmiyle beyazperdeye çıkmaya hazırlanıyor.

Wonder Woman’da birlikte çalışan ve iyi bir oyuncu-yönetmen ilişkisi kuran Gal Gadot ve Patty Jenkins, uzun yıllardır çekilmesi gündemde olan Cleopatra filmi için yeniden bir araya geliyor.

Gadot’un Cleopatra’yı canlandıracağı, Jenkins’in yönetmenliğini üstleneceği filmin senaryosunu Shutter Island’ın senaristi Laeta Kalogridis kaleme alacak. Son olarak Alita: Battle Angel ve yaratıcısı olduğu Altered Carbon’la adından söz ettiren Kalogridis, Gal Gadot ve Patty Jenkins ile beraber filmin yapımcılığını da üstlenecek.

Kalogridis, aynı zamanda yürütücü yapımcı olacak. Kleopatra projesi, daha sonra hikayeyi araştırmak ve şekillendirmeye başlamak için Laeta Kalogridis’i görevlendiren Gal Gadot’tan çıkan bir fikir olarak başladı. Sonrasında Gadot, Jenkins ve filmin bir diğer yapımcısı Charles Roven, bir Zoom toplantısında bir araya geldi ve böylece projede anlaşma sağlandı.

Cleopatra için yeniden bir araya gelecek olan Gadot ve Jenkins son olarak, Warner Bros’un devam filmi Wonder Woman 1984’ü tamamladı. Filmin vizyon tarihi corona virüs salgını nedeniyle birkaç kez ertelendi. Gadot şu anda Rawson Marshall Thurber’ın yönettiği Red Notice filmini çekiyor. Jenkins ise son olarak I’m the Night adlı dizinin iki bölümünü yönetti.