Wonder Woman 1984 için yayınlanan ilk tanıtım videosu

Yayın tarihi: 10 Aralık 2019 Salı 2:06 pm - Güncelleme: 10 Aralık 2019 Salı 2:06 pm

Justice League sonrasında gelip gelmeyeceği belli olmayan Wonder Woman 1984 filmi de Aquaman ile gelen başarı sonrasında DC’den onay almıştı.

DC’nin sinematik evren konusunda Marvel’ın çok gerisinde kaldığı inkar edilemez bir gerçek. Özellikle de aceleye getirilmiş, süresi kısaltılmış ve hikaye olarak da çok bir şey vaat etmeyen Justice League filmi tam bir hayal kırıklığı olmuştu. Bu filmle gelen başarısızlığın ardından sinematik evren konusunda geri adım atan DC, Aquaman filmi ile cesaretini tekrar toplamıştı.

2020 yılında gösterime girecek olan film için merakla beklenen ilk tanıtım videosu sonunda yayınlandı.

Wonder Woman 1984, isminden de anlaşılabileceği üzere 1984 yılında geçiyor. Yani film Justice League’in çok çok öncesinde geçecek. Dolayısıyla filmin DC sinematik evreniyle pek bir alakası olmadığını söyleyebiliriz.

Yayınlanan fragman videosunda Diana’nın bir sahnede gökten düşen meteoru izlediğini görüyoruz. Bu meteorun Superman olduğuna dair bazı teoriler mevcut. Yani Diana Superman’in dünyaya bebek olarak düştüğü meteoru görüyor. Elbette bu şimdilik bir teoriden ibaret.

Bu arada dip not olarak hatırlatalım. İlk Wonder Woman filmi dünya  genelinde 821 milyon dolarlık hasılata imza atmıştı. Bakalım ikinci film de ilk film kadar başarılı olabilecek mi? Bunu 2020 Mayıs ayında göreceğiz.

Huawei FreeBuds 3 kablosuz kulaklık inceleme