Winner ceket furyası Kıbrıs’ta! Ersin Tatar da giydi

Yayın tarihi: 23 Temmuz 2024 Salı 9:56 am - Güncelleme: 23 Temmuz 2024 Salı 9:56 am

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sık sık giydiği ve sosyal medyada ‘Winner Ceket’ olarak adlandırılan ekose desenli ceketi Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar da giydi.

Sabah gazetesi yazarı Yavuz Donat, 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı için gittiği KKTC’de Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile röportaj yaptı. Ersin Tatar’ın ‘winner ceket’ olarak adlandırılan ekose desenli ceketi giymesi dikkat çekti.

İşte o fotoğraf:

WİNNER CEKETİ KİMLER GİYDİ?

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, suikaste kurban giden Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş ile yaptığı geçen gün ki görüşmede bu ceketi giymişti. Daha sonra konu ile ilgili konuşan Özel “Bir kere de biz giyelim kime ne zararı var bunun. 47 yıl sonra parti birinci parti olmuş ve ceketin adı da ‘winner ceketi’. Hani niye sen giydin derseniz. Bir kere de biz giyelim ne olmuş dedik yani?” demişti.

Bu olaydan kısa bir süre sonra ise ceketi İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu giydi. Edirne’de gerçekleşen Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde görülen İmamoğlu, üzerinde giydiği “Winner Ceketi” ile gündem olmayı başardı.

Kaynak: TELE1