Will Smith’in tokatının perde arkası ortaya çıktı

Yayın tarihi: 1 Nisan 2022 Cuma 11:39 am - Güncelleme: 1 Nisan 2022 Cuma 11:39 am

Oscar Ödül Töreni’ne damga vuran Will Smith’in komedyen Chris Rock’a tokat atması olayı ile ilgili yeni açıklamalar devam ediyor. Oscar’ın yapımcısı Will Packer, saldırıdan sonra olay yerine polislerin geldiğini ve Smith’i almaya hazır olduklarını söylerken Rock’ın araya girdiğini açıkladı.

Oscar Ödül Törenleri sırasında eşi ile ilgili bir espri yapan Chris Rock’a öfkelenen ve canlı yayında sahneye çıkarak ünlü komedyene tokat atan Will Smith’in bu davranışı tartışılmaya devam ediliyor…

Will Smith’in Oscar Töreni’nde tokat attığı Chris Rock ilk kez konuştu

POLİS OLAY YERİNE GELDİ

Yeni açıklamalar ise Oscar’ın yapımcısı Will Packer’dan geldi. Organizasyonun arkasında olan isimlerin başında gelen Packer, Rock’a tokat attıktan sonra Los Angeles polisinin olay yerine geldiğini söyledi.

ROCK ŞİKAYETTE BULUNMADI

Packer, “Polisler olay yerine geldi ve Chris Rock’a ‘Onu almaya geldik, onu şu an yakalamaya hazırız. Hakkında şikayette bulunabilirsiniz, onu gözaltına alırız’ dedi. Fakat Rock şikayette bulunmadı” dedi.

Fakat Los Angeles polis yetkililerinin, “Eğer taraflar isterse polis daha sonra da olayı soruşturabilir ve Los Angeles Polis Departmanı, soruşturmayı tamamlamaya hazır olacaktır” açıklaması yaptığı da hatırlatıldı.

DİSİPLİN CEZASI ALABİLİR

Tokat attıktan 40 dakika sonra King Richard isimli filmdeki rolü sayesinde Oscar heykelciğini kazanan Will Smith’in 18 Nisan’da disiplin cezası alması beklenirken, Smith’e yakın bir kaynak da açıklamalarda bulundu.

İsmini açıklamayan bir kaynak, Smith ve avukatlarının Akademi’ye soruşturma başlatılmadan önce bir mektup yazdığını duyurdu. İngiliz The Sun gazetesine konuşan kaynak, “Şu an her şey askıda. Bir özür mektubu gönderecek ve affedilmeyi bekleyecek. Gelecek 24 saat içinde yapımcılarla ve şirketlerle görüşmeler gerçekleştirecek. 18 Nisan onun için karar günü, hala bir Oscar’ı ve bir kariyeri olup olmayacağını öğrenecek” dedi.