Will Smith ve Chris Rock’ın boks maçı yapması için 15 milyon Dolarlık teklif

Yayın tarihi: 29 Mart 2022 Salı 4:43 pm - Güncelleme: 29 Mart 2022 Salı 4:45 pm

Oscar Ödülleri, üç yılın ardından ilk kez sunuculu gerçekleştirilen törenle sahiplerini buldu. En iyi film ödülünü “CODA”nın kazandığı geceye damga vuran olay ise ünlü aktör Will Smith’in sunucu Chris Rock’a sahnede canlı yayında attığı tokat oldu.

Ödül törenine damga vuran olay, sunucu Chris Rock’ın Will Smith’in eşiyle ilgili yaptığı espri sonrasında yaşandı. Smith, daha sonra Instagram’dan yaptığı paylaşımında, Akademi’den, sunucu Chris’ten, geceye katılanlardan ve dünyanın dört bir yanından izleyen herkesten özür dilediğini söyledi.

Olay sonrası birçok kesimden tepki ve açıklama gelirken Smit’in tokadı ile ilgili ilginç bir teklif geldi. Boks organizatörü Jake Paul, Will Smith’in pazar günkü Oscar ödül töreninde Chris Rock’a tokat atmasının ardından ringe çıkmaları ve aralarındaki anlaşmazlıkları çözmeleri için Will Smith ve Chris Rock’a 15’er milyon dolar teklif etti.

Jake Paul, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Will Smith için 15 milyon dolar ve gitmeye hazır Chris Rock için 15 milyon dolar aldım” ifadelerini kullandı.

Will Smith, Oscar töreninde komedyen Chris Rock’a tokat attı