Will Smith’in tokadını ‘askeri ve siyasi uzmanlara’ değerlendirten Ahmet Hakan alay konusu oldu

Yayın tarihi: 29 Mart 2022 Salı 8:55 am - Güncelleme: 29 Mart 2022 Salı 9:48 am

Will Smith‘in Oscar törenlerindeki tokadı, CNN Türk’te Ahmet Hakan’ın sunduğu Tarafsız Bölge’de de  “askeri ve siyasi uzmanlar” tarafından tartışılması sosyal medyada alay konusu oldu.

Will Smith sunucu Chris Rock’un eşi Jada Pinkett Smith’in saçlarını kazıtmasıyla ilgili yaptığı şakadan rahatsız oldu. Will Smith şakadan rahatsız olmayı bir adım öteye götürüp sahneye sakince çıktı ve “Karımın adını ağzına alma!” diyerek Chris Rock’ı tokatladı.

Will Smith, Oscar töreninde komedyen Chris Rock’a tokat attı

Olay, dünya basınında geniş yer bulurken Will Smith’i destekleyen ve eleştirenler sosyal medya kullanıcıları tepkilerini dile getirdi. Bu konu CNN Türk’te Ahmet Hakan’ın sunduğu Tarafsız Bölge’de de “askeri ve siyasi uzmanlar” tarafından değerlendirildi.

Tokat, canlı yayında araştırma şirketi sahibi Hakan Bayrakçı, Akşam gazetesi yazarı Turgay Güler, Akademisyen Eray Güçlüer ve Genelkurmay İstihbarat Dairesi Eski Başkanı İsmail Hakkı Pekin tarafından tartışıldı.

Hayat pahalılığı ve ekonomik krizin yaşandığı dönemde söz konusu program sosyal medyada hem alay hem de alay konusu oldu.

AHMET HAKAN SİTEM ETTİ

Will Smith’in tokadının tartışıldığı programı haber yapmasının ardından habere tepki gösteren Ahmet Hakan, olayın politik yanı olabileceğini tartıştıklarını dile getirerek sitem etti.

Will Smith’in ödülü geri alınabilir! Hollywood ünlülerinden ‘tokat’ tepkisi