Will Simith’in tokadı Sevda Demirel’i hatırlattı

Yayın tarihi: 28 Mart 2022 Pazartesi 11:32 am - Güncelleme: 28 Mart 2022 Pazartesi 11:35 am

Oyuncu Will Smith’in Oscar ödülleri töreninde komedyen Chris Rock’a tokat atması Türkiye’de yıllar önce canlı yayında yaşanan Sevda Demirel Hande Ataizi olayını hatırlattı.

 

94’üncü Oscar ödülleri sahiplerini buldu. Yıldız isimlerin katıldığı törene Will Smith ve programın sunucusu Chirs Rock arasında geçen kavga damga vurdu. Sunucu Chirs Rock, “Dua ediyorum Will Smith kazansın” dedi. Sonra da Smith’in yanında oturan eşine “Jada seni çok seviyorum. G.I Jane 2 sabırsızlıkla bekliyorum” diye seslendi. Bu sözlerin ardından Jada Pinkett Smith’in yüzündeki hoşnutsuzluk dikkat çekti.

Will Smith, Oscar töreninde komedyen Chris Rock’a tokat attı

Rock sahnede gülmeye devam ederken Will Smith yerinden kalkıp sahneye çıktı ve Chris Rock’a bir tokat attı. Rock ise ilk şoku atlattıktan sonra “Will Smith beni dövdü” ifadelerini kullandı.

Törenin en çok konuşulan olayı ‘kurgu mu, gerçek mi?’ tartışmalarına neden oldu. Binlerce sosyal medya kullanıcısı gece hakkında yorum yaparken akıllara Magazin tarihine geçen canlı yayın skandalları geldi.

Sevda Demirel ve Hande Atazi arasında yaşanan benzer bir olay Twitter’da gündem oldu. İşte dünden bugüne canlı yayın skandalları.

SEVDA DEMİREL’DEN HANDE ATAİZİ’YE TOKAT

Cem Davran ile Hande Ataizi’nin sunduğu ‘İki Kere Kiki’ adlı eğlence programına Arto ile Sevda Demirel konuk oldu. Programda, Arto’nun da kışkırtmasıyla hararetli anlar yaşandı ve Ataizi ile Demirel arasında söz düellosu başladı.

Ataizi, ‘‘Hiç olmazsa beni senin gibi polis basmadı” deyince, Demirel de, ‘‘Ne dedin sen, sen benim kim olduğumu biliyor musun? Ben senin gibi camlara çıkıp donumu çıkarmadım. Ayrıca beni İstanbul Emniyet Müdürü akladı” diyerek Hande Ataizi’ne tokat attı.

Oscar ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar