WiFi için kesintisiz ve güvenilir cihaz seçin

Yayın tarihi: 25 Mart 2020 Çarşamba 9:55 am - Güncelleme: 25 Mart 2020 Çarşamba 9:55 am

Koronavirüs (Covid-19) salgınından dolayı halkın evde kalma gereksinimi ile kaliteli bir internet erişimi gerekirken, iş hayatı da büyük ölçüde etkileniyor. Pek çok firma da online satış yapma yöntemine geçiş yapıyor. Bu yüzden kesintisiz ve güvenilir bir WiFi cihazı şart.

WiFi için kesintisiz ve güvenilir cihaz seçin. Sağlık uzmanlarının evden sadece acil ihtiyaçlar için çıkılmasını önerdikleri bugünlerde, iş ve özel hayatta görüntülü görüşmeler de giderek artıyor. Bu durum da kesintisiz internet bağlantısına duyulan ihtiyacı en üst düzeye çıkarıyor.

WiFi için kesintisiz ve güvenilir cihaz seçin

Keenetic Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Vefa Tarhan, “Günümüzde yaşanan Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle internet kullanımı genel olarak ülkemizde yüzde otuzun üzerinde arttı. Keenetic ürünlerimizle evlerde oldukça nitelikli internet erişimi olanağı sağlarken uzaktan eğitim ve iş ihtiyaçlarında, güvenli ve kesintisiz iletişim için de büyük değer sunmaktayız.

Çeşitli kurumlar homeoffice; uzaktan çalışma yöntemini uygulamaya aldı. Ofis ortamında olmadan uzaktan çalışanlar, çok çeşitli ve pratik Keenetic VPN seçenekleriyle ofislerine güvenle bağlanabilirler. Ofis ortamında yapılabilen tüm uygulamaları, Keenetic çözümleriyle uzaktan güvenli olarak çalıştırmak mümkün. Keenetic’in gerek yazılımı gerekse bulut temelli DNS yapısıyla modem arkasındaki tüm cihazlara erişimler kullanıcı bazlı tanımlanabilir.

Özellikle küçük ve orta ölçekli işletmelerde ofise eklenen veya yeni konacak Keenetic modem ya da routerlar ile bulut temelli bir sanal domain oluşturulup, dışarıdaki izin verilen tüm mobil akıllı elefon veya diz üstü bilgisayarlardan, diğer ofislerden PPTP,t Open VPN, IP Sec L2TP, SSTP VPN ile güvenle erişilebilir” dedi.

Razer DeathAdder v2 Gaming Mouse inceleme