WhatsApp’ta mesaj gizleme nasıl yapılır? İşte detaylar…

Yayın tarihi: 12 Nisan 2024 Cuma 5:09 pm - Güncelleme: 12 Nisan 2024 Cuma 5:47 pm

Haber: Özlem Aktürk

WhatsApp‘ta sohbet gizleme güncellemesi yakın zamanda aktif oldu. Peki mesajlar nasıl gizlenir? Sohbet nasıl kilitlenir?

WhatsApp, kullanıcıların gizlilik ve güvenlik ihtiyaçlarına yönelik sürekli olarak yeni özellikler eklemeye devam ediyor. Şimdi de WhatsApp, kullanıcıların belirli sohbetleri veya mesajları gizleme yeteneği kazandırdığı bir güncelleme yayınladı.

WhatsApp’ın güncellemesinde, kullanıcıların istedikleri sohbetleri gizleme seçeneği sunuldu. Bu özellik sayesinde, kullanıcılar belirli sohbetlerin ana sohbet listesinde görünmemesini sağlayabilecekler. Gizlenen sohbetler, kullanıcılar tarafından özel bir şifre veya kimlik doğrulama işlemiyle erişilebilir hale gelecek.

Bu yeni özellik, kullanıcıların özel veya hassas konuşmalarını gizli tutmalarına olanak tanıyacak. Örneğin, kullanıcılar iş veya kişisel hayatlarında belirli konuları tartıştıkları sohbetleri gizleyerek, cihazlarını başkalarıyla paylaştıklarında gizliliğini koruyabilecekler.

WhatsApp, kullanıcıların gizlilik haklarına verdiği önemi göstererek bu tür güncellemeleri sık sık yayınlıyor. Peki, WhatsApp’ta sohbet nasıl kilitlenir? İşte WhatsApp’ta sohbet kilitlemenin adımları:

1. WhatsApp uygulamasını açın.
2.Kilitlemek istediğiniz sohbeti sola kaydırın.
3. Üç noktaya ardından Sohbeti kilitle seçeneğine dokunun.
3. Sohbeti Face ID veya parmak izi ile kilitleye dokunun.
4. Parmağınızı veya yüzünüzü okutun.
WhatsApp sohbet kilidi açma işlemi tamamlandı.

WhatsApp’a ‘etiketleme’ özelliği geliyor! Diğer kullanıcılar göremeyecek

Kaynak: HABER MERKEZİ