WhatsApp’a bir özellik daha geliyor! Mesaj attığınızda anında ulaşacaksınız

Yayın tarihi: 19 Haziran 2023 Pazartesi 2:13 pm - Güncelleme: 19 Haziran 2023 Pazartesi 2:14 pm

META’nın bünyesinde hizmet veren WhatsApp, platforma yeni özellikler getirmeye devam ediyor. Uygulama test aşamasındaki son özelliği ile kullanıcılarına yönelik ‘canlı destek hattı’ sunacak. Böylece, kullanıcılar uygulamadan destek almak istediklerinde ‘mail’ gibi prosedürlere takılmadan yetkililere hızlıca ulaşabilecek.

Anlık iletişim uygulaması WhatsApp, platform içi sohbet desteğini test ediyor. Wabetainfo’nun paylaştığı bilgiye göre uygulama, kullanıcılara ulaşmayı daha da kolay hale getirecek.

Shiftdelete’in haberine göre; WhatsApp kullanıcıları, platformla ilgili bir sorun yaşadıklarında e-posta adreslerini kullanarak iletişime geçebiliyorlar. Şirket, bunun daha kolay ve kısa bir yolu için yeni bir özellik sundu. Uygulama içi sohbet desteği olarak sunulan programa göre artık kullanıcılar, platform üzerinden sanki sohbet ediyormuş gibi yardım isteyebilecek.

WhatsApp uygulama içi sohbet desteği, şu anda Windows üzerinden test ediliyor. Windows 2.2322.1.0 için WhatsApp beta sürümünü kullanan her kullanıcı, bu özellikten faydalanabilecek. Özellik “Bize Ulaşın” seçeneği üzeirnden kullanılabilecek.

Windows için WhatsApp 2.2322.1.0 beta sürümünde yer alan tek yenilik bununla da sınırlı değil. Platform, görüntülü aramalara ekran paylaşımı özelliğini getiriyor. Daha önce Android‘de test edilen bu özellik, nihayet Windows’ta da kullanılabilir olacak. Bu özellikle birlikte videolu sohbetlerde masaüstü ekranın diğer konuşmacılara açılabilecek.

Beta kullanıcıları, görüntülü görüşme kontrollerinde artık bir ekran paylaşımı seçeneği görecek. Bu alanda isterseniz belirli bir pencereyi isterseniz de masaüstünün tamamını görüntülü görüşmedeki katılımcılara paylaşabileceksiniz. Arama sırasında mobil cihazlarda olan kullanıcılar da ekran paylaşımını görebilecek.

WhatsApp’ta bir devir sona eriyor! Yeni özellik yolda