WhatsApp hızlı sesli mesaj özelliği nasıl olacak?

Yayın tarihi: 28 Mayıs 2021 Cuma 9:30 am - Güncelleme: 27 Mayıs 2021 Perşembe 1:15 pm

Dünyanın en büyük anlık mesajlaşma uygulamaları içerisinde yer alan WhatsApp hızlı sesli mesaj özelliği ile kullanıcılarını selamlayacak. İşte merak edilen tüm detaylar.

WhatsApp platformu üzerinden bildiğiniz üzere sesli mesajlar gönderip almanız mümkün. Bu tür mesajlar gerçekten de ciddi bir kolaylık sağlıyor. Normal şartlarda herhangi birisine uzun uzun mesaj atacağınıza sesli mesaj göndermek çok ciddi konfor sağlıyor.

Bu tür mesaj türleri olumlu gibi görünse bile aslında bazı can sıkıcı detaylara sahip. Mesela size gönderilen sesli mesaj uzun olursa onu dinlemek bazen Çin işkencesine dönüşebiliyor. Böyle durumlarda ne yazık ki WhatsApp hızlandırma gibi özellikler sunmuyor. Ancak yeni gelen bir haber ile birlikte bu özelliğin kullanıma sunulacağı ifade ediliyor.

WhatsApp hızlı sesli mesaj

Dünyanın en büyük video platformları içerisinde yer alan YouTube hızlandırma özelliğine sahip. Herhangi bir video izlerken 2x hızlandırma yapmanız bile mümkün. Böylece çok kısa bir süre içerisinde videoyu tamamlayabiliyorsunuz.

Yeni gelen detaylara göre WhatsApp, sesli mesajları uzun uzun dinlemek yerine hızlandırmanızı sağlayacak. Mobil ve masaüstü uygulamada bu özelliği kullanmak mümkün olacak. Yeni özelliğin kademe kademe kullanıcılara sunulacağı düşünülüyor. Atılan sesli mesaj üzerinde 1,5 kat ya da 2 kat hız gibi simgeler yer alacak.

Bu simgelere dokunmanız halinde sesli mesajlar son derece hızlanacak. Fakat hızlandırma seçeneğini kullandığınızda bunun kalıcı olacağını unutmayın. Düzeltmek istiyorsanız yeniden normal ayarına döndürmeniz gerekiyor.

BionTech aşısı aile hekimleri tarafından uygulanacak