WhatsApp beklenen özelliği kullanıcılara sunuyor!

Yayın tarihi: 3 Mart 2022 Perşembe 8:00 am - Güncelleme: 3 Mart 2022 Perşembe 8:34 am

Popüler mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, kullanıcıların uzun zamandır beklediği ve istediği bir güncellemeyi devreye sokuyor.

Söz konusu uygulama bir zamanlar ciddi manada kan kaybı yaşasa da bunu kısa zaman içerisinde telafi etti. Eski kullanıcılarını yeniden kazanan WhatsApp, en yakın rakibi Telegram’ın fersah fersah ilerisinde yer alıyor.

WhatsApp yetkilileri ise uygulamayı daha da geliştirmek için önemli adımlar atmaya devam ediyor. Bu anlamda kullanıcıların uzun zamandır beklediği yeni bir özellik daha servis edilebilir.

WhatsApp

 

Bu özellik sayesinde kişilerin sohbet esnasında karşı tarafın mesajını beğenebilmesi öngörülüyor. Bildiğiniz gibi hem Instagram hem de WhatsApp’ın sahibi olan Meta şirketi, kısa süre önce Instagram’da paylaşılan hikayeleri beğenme özelliğini kullanıma sunmuştu.

Mesajları beğenme özelliği pek çok kullanıcı tarafından uzun zamandır bekleniliyor. Sonunda WhatsApp’ın da bu istekleri yerine getirmek adına harekete geçtiğini görmek güzel. Şimdilik güncellemenin ne zaman geleceği hakkında ise bir bilgi yok. Fakat ortaya atılan iddialar önümüzdeki ayları işaret ediyor. Yani çok kısa bir zaman dilimi içerisinde güncellemeyi beklemek sizi hayal kırıklığına uğratabilir.

Instagram iPad uygulaması bekleyenlere kötü haber