Westworld dördüncü sezon onayını aldı

Yayın tarihi: 28 Nisan 2020 Salı 8:32 am - Güncelleme: 28 Nisan 2020 Salı 8:32 am

Popüler dizi Westworld dördüncü sezon onayı ile beraber çekim hazırlıklarına başladı. Bir yandan ağır şiddet içeren sahneleriyle tepki çeken dizi diğer yandan hayat ve insan yaşamı üzerine felsefi sorgulamalarıyla dikkat çekiyordu.

Westworld dördüncü sezon onayını aldı.Önce bir “eğlence parkında” insanlara vahşi batı fantezisi yaşatan robotların isyan etmesine şahit olduğumuz dizde son sezonda robotların dünyayı ele geçirme operasyonu ile karşılaşmıştık.

Eğlence parkından çıkıp dünyayı ele geçirmek ve insanları dünya yüzeyinden silmek için plan yapan robotların dördüncü sezondaki planları ne olacak, seyircileri merak ediyor.

Westworld

Dizi, Game of Thrones’tan sonra HBO’nun en çok güvendiği yapımların başında geliyordu. Kanalın hala büyük umut bağladığı dizide önemli oyuncular da yer alıyor.

Dördüncü sezonda daha güçlü bir bilimkurgu yoğunluğu olması beklenirken, dizinin giderek daha da sertleşeceği düşünülüyor. Yapımcıların diziye hem yoğun aksiyon hem de felsefi bakış açısı kazandırması sürpriz olmayacak.

Yeni sezonun ne zaman yayınlanacağı ise henüz bilinmiyor. Kanalın onayı yeni verdiği düşünülürse, henüz senaryo çalışmasının da sonuçlanmadığı, sadece öykünün ortada olduğu tahmin ediliyor. Çekimlerde ise diziye dahil olacak yeni oyuncuların ortaya çıkması bekleniyor.

Peki sizce yeni sezonda ne olacak? Robotların şeytani planlarında hangi sürprizlerle karşılaşacağız? Dünya insanların yerine robotların yaşadığı bir gezegene dönüşebilir mi? tahminlerinizi bizimle paylaşın.

Realme 6i inceleme. Uygun fiyata güncel Android çözümü