Weghorst’tan Beşiktaş’a ‘transfer’ sinyali: Gelecek ne getirir bilemeyiz

Yayın tarihi: 3 Temmuz 2024 Çarşamba 11:49 pm - Güncelleme: 3 Temmuz 2024 Çarşamba 11:49 pm

Beşiktaş‘ın eski futbolcusu Wout Weghorst, EURO 2024 çeyrek finalindeki Türkiye eşleşmesi ve Beşiktaş’a transfer ihtimali üzerine açıklamalarda bulundu.

Bir dönem Beşiktaş’ın formasını terleten Hollandalı milli oyuncu Wout Weghorst, Hollanda-Türkiye eşleşmesi ve transferi hakkında açıklamalarda bulundu.

“BEŞİKTAŞ İÇİN HER ZAMAN DÜŞÜNCEM OLABİLİR”

TRT Spor’a konuşan Weghorst, “Türkiye’de inanılmaz güzel zaman geçirdim ve Manchester United’dan bana teklif geldi. Buna hayır diyemezdim. Beşiktaş bana bu şansı verdiği için çok mutluyum. Beşiktaş’ta sadece pozitif ve minnet dolu anılarım var. Beşiktaş ve Türkiye için her zaman düşüncem olabilir. Geleceğin ne getireceğini bilemeyiz” ifadelerini kullandı.

“BENİM İÇİN DUYGUSAL GEÇECEK”

Weghorst çeyrek final eşleşmesi hakkında, “Kişisel olarak Türkiye eşleşmesi, benim için duygusal geçecek. İki takım taraftarı da son derece hırslılar. Berlin’de çılgın bir atmosfer olacak. Bunu şimdiden biliyorum” dedi.

Beşiktaş’tan Di Maria için heyecanlandıran açıklama

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Wout Weghorst, EURO 2024 çeyrek finalindeki Türkiye eşleşmesi ve Beşiktaş'a transfer ihtimali üzerine açıklamalarda bulundu.

Kaynak: HABER MERKEZİ