Watch Dogs Legion oyuncuları bezdirdi

Yayın tarihi: 10 Kasım 2020 Salı 8:30 am - Güncelleme: 9 Kasım 2020 Pazartesi 1:19 pm

Hem yeni nesil konsollar, hem de PC için çıkan Watch Dogs Legion adeta oyuncuları bezdirdi. İşte konu ile ilgili detaylar.

Tüm dünya yeni nesil konsollar için geri sayıma geçmiş durumda. Hem Microsoft’un yeni nesil konsolu, hem de Sony’nin yeni nesil konsolu kısa süre sonra raflardaki yerini almış olacak. Elbette iş konsolların satışa çıkmasıyla bitmiyor. Bir de yeni nesil konsollar için çıkacak olan yapımlar var.

Malum 1. parti oyunlara baktığımız kalabalık bir liste ile karşılaşmıyoruz. Hatta Microsoft tarafında 1. parti çıkış oyunu bile yok. Sony tarafındaki yapımlar ise PS4 için de çıkıyor. Dolayısıyla hem PS5’e, hem de Xbox Series X‘e özel muazzam bir yapım 2020’de gelmeyecek diyebiliriz.

Watch Dogs Legion

Dolayısıyla oyuncuların ümidi 3. parti yapımcılar diyebiliriz. 3. parti yapımcılara baktığımızda Ubisoft ve Activision gibi yapımcıların hayli aktif bir görünüm çizdiğini görüyoruz. Fakat şöyle bir sıkıntı var. Ubisoft’un geçtiğimiz günlerde satışa sunduğu Watch Dogs Legion’ın şimdiden oyun severleri bezdirdiği rapor ediliyor.

Oyunda yaşanan pek çok sıkıntı söz konusu. Fakat bunlardan en önemlisi oyundaki çökmeler. Pek çok oyun sever Watch Dogs Legion durduk yere çöktüğünden bahsediyor. Ubisoft da bu durumu doğrulamış durumda. Çıkacak olan yeni yama ile bu çökmelerin tamamen ortadan kaldırılması bekleniyor. Yine de bekleyip göreceğiz.

Redmi Note 9 Çin sürümü kıskandıracak