War For Cybertron : Transformers dünyası dizi olarak karşımızda

Yayın tarihi: 25 Şubat 2020 Salı 9:29 am - Güncelleme: 25 Şubat 2020 Salı 9:29 am

Transformers ’in öyküsünü en baştan anlatacak gibi görünen Trailer, üç bölümlük “ War For Cybertron ” öyküsü ile başlayacak. Ardından ise Decepticons ile savaşlarında gezegenlerini kaybedecek olan Autobot’ların dünyaya geliş öyküsü anlatılacak.

War For Cybertron : Transformers dünyası dizi olarak karşımızda. Dünyada ise, insanlarla yaşadıkları çatışma, yanlış anlaşılma ve insanlara kurdukları politik ilişkiyi anlatan bölümlerle karşılaşacağız. Ve elbette, Decepticons robotlarının dünyayı bulmasıyla Autobotlarla insanların kurduğu müttefik ilişkisi anlatılacak.

Öykü filmlerdeki öykü ile paralel ilerleyecek gibi görünse de çizgi dizide filmlerde olmayan pek çok detayın ve yan öykünün anlatılacağı tahmin ediliyor.

Transformers

Transformes teknik olarak çocukları hedef alan bir dizi olsa da, Transfomers karakterleriyle büyüyen pek çok çocuğun artık yetişkin yaşlarında olduğunu da unutmamak gerekiyor. Dolayısıyla çizgi dizinin yetişkinlerden de seyirci toplaması mümkün görünüyor. Ancak çizgi dizilerin bir diğer özelliği de, pahalı dizilerin çekimine onay vermeden önce çizgi diziyle ilgiyi ölçme amacına taşımaları olabiliyor.

Yani, Disney+ ile yoğun rekabete giren Netflix’in, Transformers’ın sinema kalitesinde bir dizisini yaptırmayı gündemine alması çok büyük sürpriz olmayacak. Ancak çok pahalı animasyonlarla yayına hazır olabilecek bu pahalı diziden önce çizgi dizi ile fanatiklerin ilgisini ölçmek istemesi mümkün görünüyor.

Yeni çizgi dizinin ne zaman yayına gireceğine dair net bir tarih bulunmuyor ancak Trailer’ı yayına girdiğine göre çizgi filmin kendisinin de çok uzakta olmayabileceği tahmin ediliyor.

Samsung Galaxy M30s ile özgürlük sizde!