WandaVision final bölümü için geri sayım başladı

Yayın tarihi: 1 Mart 2021 Pazartesi 7:00 am - Güncelleme: 27 Şubat 2021 Cumartesi 8:08 pm

Marvel’ın sinematik evrenle ilişkili ilk dizisi olan WandaVision önümüzdeki hafta final bölümü ile ekranlara gelecek. İşte konu ile ilgili detaylar.

Bilindiği üzere Disney, dijital yayın platformu Disney+ için pek çok dizi duyurdu. Şüphesiz bu diziler içerisinde en çok dikkat çekenleri Marvel sinematik evreniyle doğrudan bağlantılı olan dizilerdi.

Marvel sinematik evreniyle doğrudan bağlantılı olan dizilerden ilki WandaVision yaklaşık olarak 2 ay önce yayınlanmaya başladı. Şimdiye kadar 8 bölümü yayınlanan dizi 9. bölümü ile final yapacak.

Dizinin ilk 3 bölümünde zaten izleyiciler pek birşey anlamamışlardı. 3. bölümün final sahnesiyle birlikte neler olduğuna ilişkin ilk detaylar ortaya çıktı.

WandaVision

7. bölüm ile birlikte dizideki pek çok gizemli olayın arkasında kimin olduğunu da öğrenmiştik. 8. bölüm ise şimdiye kadar dizide yaşananların genel bir toparlaması şeklinde karşımıza çıktı. Wanda’nın neden böyle birşey yaptığınız, Vision’ın ölümü haricinde ne gibi acılar çektiğini 8. bölümle birlikte öğrendik.

Peki 9. bölümde ne olacak? Aslında izleyicilerin asıl merak ettikleri şey bu. Çünkü iddialara göre dizinin final bölümünde Dr. Strange gelerek Wanda’yı alacak. Böylece bu dizi Dr. Strange 2 filmine bağlanmış olacak.

Ayrıca WandaVision dizinin geçtiğimiz günlerde duyurulan Spider-Man 3 filmiyle de doğrudan ilişkili olduğu iddia ediliyor.

Tüm bu sorularımızın cevabını haftaya Cuma günü yayınlanacak olan dizinin final bölümünde bulmuş olacağız. Büyük bir sabırsızlıkla bekliyoruz.

Exxen hızlı yükseldi hızlı düştü