WandaVision dizisi Aralık’ta yayınlanacak

Yayın tarihi: 19 Eylül 2020 Cumartesi 7:00 am - Güncelleme: 18 Eylül 2020 Cuma 4:56 pm

Disney’in daha önce 2020’nin Aralık ayında yayınlayacağını açıkladığı WandaVision dizisi ertelenmeyecek. İşte konunun detayları.

WandaVision dizisi Aralık’ta yayınlanacak. Hali hazırda Netflix’in en büyük rakiplerinden biri olarak gösterilen Disney+ hala merakla beklenen dizilerini yayına almadı. Bu dizilerin büyük bir çoğunluğu ise Marvel imzası taşıyanlar. Malum, pek çok Marvel dizisi duyuruldu. Bu dizilerin en önemli özelliği ise Marvel sinematik evreniyle direkt olarak bağlantılı olması.

WandaVision

Eğer koronavirüs salgını tüm dünyaya yayılmasıydı şimdiye kadar bazı Marvel dizileri yayınlanmaya başlayacaktı. Fakat salgının tüm dünyaya yayılması nedeniyle pek çok dizide olduğu gibi Marvel dizilerinin çekim aşamalarında da aksamalar yaşandı.

Bu aksamalar yüzünden Disney merakla beklenen dizilerinden biri olan Falcon and Winter Soldier’ı ertelemek zorunda kalmıştı. Bu dizinin ertelenmesinden ötürü WandaVision’ın da erteleneceği düşünülüyordu.

Fakat Disney tarafından yayınlanan yeni içerikle birlikte WandaVision’ın ertelenmeyeceği de netleşmiş oldu. Disney bu yılın sonuna kadar Disney+’da yayınlanacak olan dizileri açıkladı. Bu diziler arasında Marvel sinematik evrenine direkt olarak etki edecek WandaVision da yer alıyor.

Bilindiği üzere Vision Endgame’de ölen karakterler arasındaydı. Dolayısıyla Vision’ın tekrardan evrene nasıl dahil edileceği soru işareti. Muhtemelen Wanda’nın olası bir gerçeklik yaratma gücü üzerine odaklanılacak.

Bu dizi önümüzdeki dönemde vizyona girecek olan Dr Strange’in yeni filmiyle de direkt olarak ilişkili olacak. Çünkü bu filmde Scarlett Witch de başrolde yer alacak.

WhatsApp Web parmak izi ile güvenlik sunacak!