Wanda Nara gözyaşlarını tutamadı: Gerçekten gücüm kalmadı

Yayın tarihi: 6 Aralık 2023 Çarşamba 2:52 pm - Güncelleme: 6 Aralık 2023 Çarşamba 2:52 pm

Galatasaray‘ın yıldız futbolcusu olan Mauro Icardi‘nin eşi  Wanda Nara katıldığı bir programda gözyaşlarını tutamadı. Nara yaşadığı zorluklar için “Gerçekten gücüm kalmadı” dedi.

Arjantin’de yayınlanan “Yıldızlarla Dans” programında sahneye çıkan Galatasaraylı yıldız futbolcu Mauro Icardi’nin eşi Wanda Nara, İtalyan televizyonuna açıklamalarda bulundu. Nara, ailesinden ve fiziksel yıpranmasından bahsetti.

Çok yorulduğunu ifade eden Wanda Nara, “Her bir koreografiyi gerçekleştirebilmek için yapılan antrenmanlar çok yorucu. Gerçekten gücüm kalmıyor. Provaları bitirdiğimde yorgun oluyor. Provalar, saatlerce sürüyor.”

 “SEN BURADA OLMADIĞIN İÇİN…”

Ailesi hakkında da konuşan Wanda Nara, şunları söyledi:

“Geçen hafta eve geri döndüm. Orada üç gün kaldım. Ağlamak istemiyorum. Çok üzgünüm. En küçük kızım okuldan iki yazılı sonucuyla geldi. Birinden 2, diğerinden 1 almış. ‘Sen burada olmadığın için böyle oldu’ dedi. Ailemi gerçekten çok özlüyorum” ifadelerini kullandı ve bu sırada gözyaşlarına hakim olamadı.

Real Madrid Mauro Icardi’nin peşine düştü

“DOKTORLAR ‘DANS EDEBİLİRSİN’ DEDİ”

Bir süredir lösemiyle mücadele eden Wanda, “Eğer dans ediyorsam, bu iyi olduğumu göstermek içindir. Teklifi aldığımda açıkçası durumum çoktan stabil hale gelmişti. Ben de tedavi gördüğüm doktorlara, bu yarışmaya katılıp katılamayacağımı sordum. Bu konuda onların onayını aldım. Gerçek şu ki iyiyim ama hastalığım nedeniyle biraz yorgunum” dedi.

EŞİNİN GİYİNMESİNE BÖYLE YARDIM ETTİ

Eşi Wanda Nara’nın üzerine titreyen ünlü futbolcu Mauro Icardi’nin son görüntüsü beğeni topladı. Wanda Nara’nın katıldığı bir klip çekiminde yanında bulunan Icardi, eşini yalnız bırakmadı. Prova odasında Wanda Nara’nın giyinmesine yardım eden Icardi’nin o görüntüleri büyük beğeni topladı. Lösemi hastalığıyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Wanda Nara, “Lösemiyim. İlk başlarda ‘şu hastalığım var’ diyordum. Sonra ‘şu hastalık’ diyebildim. Şimdi onu adıyla çağırıyorum” ifadelerini kullanmıştı.

Galatasaray’dan yeni rekor! Son 18 sezonun en iyisi…

Kaynak: TELE1