Wanda Nara bağımlılığını itiraf etti!

Yayın tarihi: 6 Kasım 2023 Pazartesi 2:38 pm - Güncelleme: 6 Kasım 2023 Pazartesi 2:38 pm

Galatasaray’ın yıldız golcüsü Mauro Icardi’nin eşi Wanda Nara, verdiği bir röportajda çok az insanın bildiği bir bağımlılığı olduğunu açıkladı.

Galatasaray’ın sezon başında bonservisini aldığı Mauro Icardi, attığı gollerle taraftarın sevgilisi haline gelirken, eşi ve menajeri olan Wanda Nara da sık sık İstanbul gezileriyle gündeme geldi. Geçtiğimiz günlerde İtalya’da bir röportaj veren Wanda Nara hiç bilinmeyen bağımlılığını açıkladı. Wanda Nara, yaptığı açıklamada bir bağımlılığı olduğunu söyledi. Wanda Nara, “Çok az insanın bildiği bir bağımlılığım var. Buz bağımlılığı… Bunun normal olup olmadığını bilmiyorum.” ifadelerini kullandı.

Wanda Nara hastalığını açıkladı

“BU HİS ÇOK HOŞ”

Nara, hamileyken başından geçen bir olayı da şöyle anlattı; “Hamileyken o kadar çaresizdim ki restoranlara gidip bir tabak buz istiyordum. Bunun bana verdiği his çok hoş”

“HER ZAMAN YAŞADIM”

Corriere dello Sport’ta yer alan habere göre, Wanda Nara hamileliği esnasında sadece buz yiyordu. Mauro Icardi kendi buzunu yapmak için eve bir makine satın aldı. Wanda Nara bu konuda ise şu ifadeleri kullandı:

“Çamaşır makinesinden daha büyük bir buz makinesi. Bazı insanlar bunun demir eksikliğinden kaynaklandığını söylüyor ama benim değerlerim her zaman iyiydi ve bu aşermeyi her zaman yaşadım”

PAGOFAJİ

Buz bağımlılığı bilimsel olarak pagofaji olarak bilinmektedir. Bunun nedeni psikolojik olabileceği gibi, anemi sebebiyle de olabilir.