Vukotiç, Bojanic’in ardından Rezo Tiflis! Türkiye uluslararası çete savaşlarının merkezi mi oldu?

Yayın tarihi: 17 Ocak 2023 Salı 11:50 am - Güncelleme: 17 Ocak 2023 Salı 11:50 am

Trabzon’da önceki gün  “Rezo Tiflis” lakaplı Gürcü suç örgütü lideri Revaz Lordkipanidze silahlı saldırıda öldü. Saldırıyı Bulgar plakalı araçtan bir kişi yaptı.

Gürcü çete liderinin öldürülmesinin ardından bugüne kadar Türkiye’de yakalanan ve yapılan suikastleri gündeme getirdi. Daha önce Sırp çete lideri Vukotiç Şişli’de saldırıya uğradı, Tacikistan uyruklu çeteler Fatih’te çatıştı, AVM’de İranlı ve Gürcü bir grup çatıştı…

Ülkede cirit atıyorlar! Avustralya uyuşturucu çetesinin lideri de Türkiye’de yakalandı

Türkiye’de bugüne kadar yaşanan uluslararası çete savaşlarını derledik.

9 Eylül 2022

Sırbistan’daki Skaljari Çetesi’nin lideri Jovan Vukotiç, İstanbul Şişli’de uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 20 Mayıs 2021 tarihinde katıldığı TRT yayınında, Skaljeri’nin yakalanarak yurtdışına gönderildiğini söylemişti.

13 Eylül 2022

İstanbul’da Vadistanbul AVM’de bulunan bir restoran iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. Çocuklu ailelerin bulunduğu mekanda büyük bir panik yaşanırken polis, çatışan tarafların Azerbaycanlı ve Gürcistanlı olduğunu ortaya çıkardı.

AVM çatışmasının altından 6 Gürcü 7 Azeri 1 İranlı çıktı

6 Kasım 2022

Adı uyuşturucu kaçakçılığına karışan ve Interpol’ün kırmızı bülten ile aradığı Sırp çete lideri Zeljko Bojanic, yine Sırp uyruklu Rosto Mijonovik’i öldürdüğü şüphesiyle İstanbul Sarıyer’de kaldığı villada yakalandı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında Türkiye’de mafyaların, çetelerin olduğuna dikkat çekerek İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu istifaya çağırmıştı.

Kılıçdaroğlu gündeme getirmişti! Bir Sırp çete lideri daha İstanbul’dan çıktı

29 Eylül 2022

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun ‘yakalayıp sınır dışı ettik’ dediği Sırp suç örgütü Skaljari’nin lideri Jovan Vukotiç, Şişli’de başka bir Sırp suç örgütü olan Kavac’ın talimatıyla öldürüldü. Emniyet güçleri, Kavac’ın ‘Amiço’ kod adlı uyuyan hücre sorumlusu Milan Vujotic’i İstanbul’da lüks bir villada yakaladı

İstanbul’daki Sırp çete hesaplaşmasında yeni gelişme! ‘Amiço yakalandı’

9 Aralık 2022

Tacikistan’dan gelen iş adamlarını tehdit ederek para aldıkları iddia edilen şebeke üyeleri, İstanbul Fatih’te birbirleriyle çatıştı. Silahlı çatışmada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Mafyalar İstanbul’da hesaplaştı! Sırp çete lideri 1.5 milyon euro karşılığında öldürüldü

15 Ocak 2023

Trabzon Yomra’da 65 yaşındaki Gürcistanlı Revaz Lordkipanidze, Bulgaristan plakalı otomobilden inen iki kişi tarafından öldürüldü. Gürcü medyası Lordkipanidze’nin çete lideri olduğunu ve hesaplaşma sonucu öldürüldüğünü yazdı.

Bu kez Bulgar ve Gürcü mafyası Türkiye’de çatıştı! ‘Rezo Tiflis’ Trabzon’da öldürüldü

Kılıçdaroğlu gündeme getirmişti! İtalyan uyuşturucu baronu Antalya’da yakalandı