Volvo Recharge geleceğin en önemli tasarımlarından bir tanesine sahip

Yayın tarihi: 4 Temmuz 2021 Pazar 9:30 am - Güncelleme: 2 Temmuz 2021 Cuma 5:51 pm

Elektrikli otomobil modelleri denilince genellikle akıllara ilk olarak tesla geliyor. Elon Musk ile birlikte büyük bir sıçrama yakalayan Tesla markası piyasada dominant durumda. Ancak Volvo ve diğer markalar onu çok yakından takip ediyor. Yeni tanıtılan Recharge modeli bunun en canlı örneklerinden bir tanesi.

Üretim yapılan bir konsept otomobil elektrikli araçların sunduğu tüm minimalizmi göstermeye çalışıyor. Devasa bir iç hacme sahip olması onun yine en belirgin özelliklerinden bir tanesi. Fakat aracın bazı önemli farkları var. Orta direklerin kaldırılmış ve arka kapının tersten açılıyor olması ilginç detaylar içerisinde yer alıyor.

 

Recharge

Bu araç daha çok konforunu düşünen kişiler için tasarlandı. Hem otomobil kullanmak hem de keyifli bir sürüş yaşamak isteyenler bu tür araçlara yöneliyor. Ayrıca devasa bir multimedya ve navigasyon ekranı yer alıyor. Direksiyon simidinin arkasına bakıldığında küçük bir ekranın olduğu görülüyor.

Volvo Tam Elektrikli XC40 Recharge’in Üretimine Başladı!

Volvo 2030 yılına kadar tüm otomobillerini elektrikli olacak şekilde tasarlayacağını söylemişti. Şimdiki tasarımın en büyük nedeni bu hedef olarak görülüyor. Muhtemelen diğer otomobil markaları da onun yolundan gidecek.