Volkswagen Golf fiyatları yenilendi

Yayın tarihi: 25 Aralık 2020 Cuma 7:00 am - Güncelleme: 24 Aralık 2020 Perşembe 6:48 pm

Türkiye’deki en popüler otomobillerden biri olan Golf’ün de fiyatı güncellendi. İşte sıfır Volkswagen Golf fiyatları.

Ülkemizde en çok satan otomobillerden birisi de hiç şüphesiz Volkswagen imzası taşıyan Golf. Aslına bakılırsa Golf sadece Türkiye’de değil tüm dünyada çok satan bir marka. Dolayısıyla bu modelin fiyat skalası da ülkemizdeki kullanıcılar için önemli.

Bilindiği üzere Golf bir süre önce kasa değiştirmişti. Fakat Golf 8 hali hazırda Türkiye’ye gelmedi. Nitekim ne zaman geleceği de henüz kesinlik kazanmış değil. Lakin 2021’in ortalarına doğru Golf 8’ün Türkiye yollarında olacağını söyleyebiliriz.

Peki hali hazırda ülkemizde satılmakta olan Golf 7.5‘in fiyatları ne alemde? Geçtiğimiz günlerde Golf fiyatları bir kez daha güncellendi.

Dürüst olmak gerekirse Golf zaten segmentindeki otomobillere göre daha pahalı bir araç. Bu açıdan baktığımız zaman gelen zamlarla birlikte aradaki makasın iyice açıldığını söyleyebiliriz. Dilerseniz aşağıdan güncel Golf fiyatlarına göz atabilirsiniz.

Sıfır Volkswagen Golf fiyatları

Golf 1.0 TSI 115 PS Manuel Midline Plus Fiyat: 213.400,00 TL
Golf 1.5 TSI ACT 150 PS DSG Comfortline Fiyat: 231.600,00 TL
Golf 1.5 TSI ACT 150 PS DSG Highline Fiyat: 349.300,00 TL

Tabi ki şunu da belirtmemiz gerekiyor. Hali hazırda bu fiyatlardan gidip de Golf almanız pek de mümkün değil. Çünkü piyasada sıfır Golf yok denecek kadar az. Dolayısıyla sıfır aracı ikinci el olarak çok daha pahalısına almanız gerekiyor.

Zamlı Egea Hatchback fiyatları belli oldu