Volkan Memduh Gültekin kimdir, neden istifa etti?

Yayın tarihi: 28 Haziran 2024 Cuma 8:36 pm - Güncelleme: 28 Haziran 2024 Cuma 8:38 pm

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın uzun süre basın danışmanlığını üstlenen Volkan Memduh Gültekin istifa etti. Peki Volkan Memduh Gültekin kimdir, neden istifa etti?

Volkan Memduh Gültekin, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile yıllardır süregelen çalışma arkadaşlığını sonlandırma kararı aldı. Gültekin, Yavaş’a medya ve halkla ilişkiler konularında danışmanlık yapıyordu.

İstifasını duyuran Gültekin, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada duygusal ifadeler kullanarak, Mansur Yavaş’a olan minnettarlığını dile getirdi ve “Veda zamanı… Öğretmenim, ağabeyim ve Başkanım Sayın Mansur Yavaş’a hizmet etmek benim için büyük bir onurdu. Ömür boyu gönül bağımız sürecektir. Hakkınızı helal ediniz. Saygılarımla” diyerek görevine son verdi.

Gültekin, yayımladığı veda mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Siyasi idolüm ve başkanımız Sayın Mansur Yavaş ile yolculuğa 15 yıl önce çıktım. 2009 seçimlerinde sahada görev aldım. 2014 seçimlerinde hem sahadaydım hem de danışmanlığını yaptım. 2019 seçimlerinden önce yollarımız yine kesişti. Seçim sürecinin iletişim kampanyasını bu kez ben yönettim. Seçim sonrası da tüm iletişim süreçlerini ekibimizle birlikte bugüne dek taşıdım. 2023 genel seçimleri ve 2024 yerel seçimlerinde de aynı şekilde görevimi yerine getirdim. Ne mutlu ki bu süreçte yapılan tüm anketlerde başkanımız her zaman zirvede yer aldı.

Yeni dönemde kendi aldığım kararla, Ankara Büyükşehir Belediyesi hikayemin sonuna geldik. Mesai arkadaşlarımla birlikte nitelikli bir öykü yazdığımızı düşünüyorum. İnanıyorum ki tohumunu attığımız, filizlenen ve yeşeren iletişim sistemimiz yıllarca daha da büyüyüp başarıdan başarıya koşacaktır.

Bu süreçte, kentime ve ülkeme şerefle hizmet etme fırsatı verdiği için Sayın Başkanımıza, emekleri için her biri pek kıymetli olan mesai arkadaşlarıma ve yüreklerini açarak yanımda oldukları için tüm meslektaşlarıma teşekkür ediyorum. Yeni sayfada görüşmek dileğiyle…”

VOLKAN MEMDUH GÜLTEKİN KİMDİR?

1986 doğumlu Siyaset Bilimci Volkan Memduh Gültekin’in internet gazeteciliği ve reklamcılık alanında şirketleri bulunuyor. Ankara’da uzun yıllardır yerel gazetecilik yapan Gültekin, 2009 yılından beri yanında bulunduğu Mansur Yavaş’ın son seçimlerde basın kampanyasının başındaki isim olarak görev almıştı. Mansur Yavaş’ın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olmasıyla birlikte Volkan Memduh Gültekin de büyükşehire atanan isimler kervanına katılmış oldu.

Volkan Memduh Gültekin, istifa nedenini açıklamasa da kariyerinde yeni sayfalar açmak istediğini dile getirdi.

Mansur Yavaş’ın 15 yıllık basın danışmanı istifa etti

Kaynak: HABER MERKEZİ