Volkan Demirel’den Christian Atsu açıklaması: Kurtarılsa neden paylaşmayayım

Yayın tarihi: 9 Şubat 2023 Perşembe 7:44 am - Güncelleme: 9 Şubat 2023 Perşembe 7:44 am

Hatay’daki depremde enkaz altında kalanlar arasında yer alan Christian Atsu’nun kurtarıldığı iddia edildi. Ancak hocası Volkan Demirel, Atsu’nun hala kurtarılamadığını açıkladı. Konuyla ilgili doğru bilginin hangisi olduğu merak ediyor.

Türkiye, güneydeki deprem nedeniyle büyük bir korku yaşıyor. Depremin büyük bir yıkıma yol açtığı Hatay’da futbol oynayan ünlü futbolcu Christian Atsu’nun da enkaz altında kaldığı bilgisi herkesi kahretmişti.

Futbolcunun önceki gün enkazdan çıkarıldığı iddia edildi ancak olayla ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı.

10 ili yıkan deprem felaketinde dördüncü gün! Acı, çaresizlik, yalnızlık ve mucize bir arada

HOCASI VOLKAN DEMİREL KONUŞTU

Atsu’nun hocası Volkan Demirel, gazeteci Süleyman Arat’a yaptığı açıklamada Atsu’nun kurtarılmadığını söyledi. Demirel, “Kurtarılsa ben neden paylaşmayayım” diyerek olayın boyutunu gözler önüne serdi. Demirel ayrıca Taner Savut’tan da haber alınamadığını dile getirdi. Demirel, “Atsu ve Taner Savut’tan henüz haber yok. Hastanede olsalar ben bunu paylaşmaz mıyım? Haber gelir gelmez paylaşırım.” ifadelerini kullandı.

FUTBOLCULARIYLA BİRLİKTE İSTANBUL’A GELDİ

Hatay’daki depremde büyük bir özveri örneği sergileyen Volkan Demirel bugün futbolcularıyla birlikte İstanbul’a döndü. Ancak futbolseverler kafilede yer almayan Atsu’nun son durumunu merak ediyor.