Fenerbahçe vizyonuna uymayan toplantı için açıklama

Spor -3 Ocak 2019 Perşembe

  • Açıklamada şöyle denildi: Bugunkü Volkan Demirel’in açıklaması, saha kenarında, ayakta 2-3 dakika yapılacak bir şekilde gerçeklestirilecekti. Fakat daha sonra yağmur başlayınca, sizlerin de daha rahat edebilmesi için oradaki arkadaşlar içeride yapma kararı aldı ve hemen ufak bir masa duzenegi kuruldu. Fakat bu olay sosyal medya ve medyada çok farklı yorumlanıp değerlendirilmeye başladı. Bu yuzden bu bilgilendirmeyi yapma ihtiyaci hissettim. Bilgilerinize sunarim.

  • Kaptan Volkan Demirel'in Dereağzı tesislerinde küçük bir masada açıklama yapması taraftarın, "Fenerbahçe vizyonuna yakışmıyor" tepkisine neden olmuştu. Özellikle sosyal medyada taraftarların tepkisinin artması üzerine, Futbol takımı medya sorumlusu Çağrı Çobanoğlu, Fenerbahçe muhabirlerine bir açıklama gönderdi.

  • Fenerbahçe'de Teknik Direktör Cocu döneminde kadro dışı bırakılan ve ligin ilk yarısının büyük bölümünde takımdan ayrı kalan Volkan Demirel basın toplantısı düzenledi. Yaklaşık 3 ay sonra özür dileyen Volkan sosyal medyada gündem oldu.