Vivo Y12A uygun fiyatı ile ilgi çekecek

Yayın tarihi: 18 Haziran 2021 Cuma 9:30 am - Güncelleme: 17 Haziran 2021 Perşembe 5:44 pm

Çinli cep telefonu üreticisi vivo, Asya’da vivo Y12A şeklinde yeni bir bütçe akıllı telefonu piyasaya sürmeye karar verdi. Cihazın resmi duyurusu öncesinde, birincil özellikleri sızdırıldı. Bu telefonun neler sunabileceğine bir göz atalım.

Henüz piyasaya sürülmemiş vivo Y12A ile ilgili bilgiler MySmartPrice’tan geliyor. Yayının kaynağı, yalnızca cihazın özelliklerini değil aynı zamanda perakende kutularının bir görüntüsünü de paylaştı. Vivo Y12A’nın HD+ çözünürlüğe sahip 6.51 inç IPS LCD panele sahip olduğu söyleniyor. Cihaz, 3GB RAM ve 32GB dahili depolamaya sahip bir Qualcomm Snapdragon 439 SoC çorbası tarafından desteklenecek.

vivo Y12A

 

13MP + 2MP çift kamera kurulumu ile gelecek. Ne yazık ki, ikincil sensörün derinlik, makro veya monokrom için olup olmadığı hakkında bilgi yok. Selfie’ler ve görüntülü aramalar için ise telefon 8MP kamera kullanacak. Yazılım tarafında ise cihaz Android 11 çalışacak. OriginOS Çin ile sınırlı olduğundan Funtouch OS 11‘i çalıştırmasını bekleyebiliriz. Son olarak, akıllı telefon 10W şarj desteğine sahip 5.000 mAh pil ile desteklenecek. Ne yazık ki, vivo Y12A’nın lansman tarihi bir sır. Ancak cihaz hakkında sızıntılar çoğalmış durumda ve  perakende kutularının görüntüsüne göre, cihaz perakendecilere ulaştığında yakında piyasaya sürülecektir. Lansman tarihinin netleşmesine yakın cihaz hakkında daha fazla bilginin de sızacağı kesin. O zamana kadar ise bilinenler ne yazık ki sadece bunlardan ibaret.

Spotify Greenroom özelliğini piyasaya sürdü! Clubhouse’a rakip olacak