vivo X80 Lite sürpriz bir şekilde göründü

Yayın tarihi: 20 Haziran 2022 Pazartesi 11:30 am - Güncelleme: 19 Haziran 2022 Pazar 9:37 pm

vivo’nun ekim ayında vivo X80 Pro+’ın yanı sıra bir de vivo X80 Lite adlı bir telefon piyasaya süreceği ortaya çıktı.

Bildiğiniz gibi kısa süre önce gelen haberlerle birlikte vivo’nun ekim ayında vivo X80 Pro+ adını taşıyan yeni bir akıllı telefon piyasaya süreceği büyük ölçüde kesinleştir. Ancak görünen o ki vivo’nun ekim ayında satışa sunacağı tek telefon vivo X80 Pro+ olmayacak.

vivo X80 serisinin bir diğer üyesi olan vivo X80 Lite’nin de ekim ayında, vivo X80 Pro+ ile birlikte görücüye çıkarılacağı ve kısa süre sonra da satışa sunulacağı söyleniyor. Bu bilgi, vivo’nun veritabanında X80 Lite 5G için yazılımlara rastlayan Rootmygalaxy tarafından paylaşıldı.

vivo X80 Lite

 

vivo X80 Lite hakkında bilinenler oldukça kısıtlı. Çünkü telefonun henüz hazırlık sürecinin ilk aşamalarında olduğu söyleniyor. vivo’nun telefonun çıkışı için ekim ayına bekleyecek olması da bu yüzden. Ancak ismindeki Lite ifadesi, bu modelin vivo X80 ailesindeki en düşük fiyatlı versiyon olacağını düşündürüyor. Elbette fiyatı biraz daha uygun hale getirebilmek için teknik özelliklerde de bazı düşüşler yaşanacaktır. Bu düşüşlerin ne boyutta olacağını görmek için telefonun teknik özellikleri hakkında ilk detayların ortaya çıkmasını beklememiz gerekecek.

Öte yandan vivo’nun X80 serisinde bir de Lite model çıkaracak olması sürpriz oldu. Çünkü diğer Çinli telefon üreticilerinin aksine vivo genelde telefonlarının Lite versiyonlarını çıkarmaya sıcak bakmıyor. Ancak görünen o ki şirket vivo X80 serisinde herkese hitap edecek bir model olmasını istiyor.

Instagram, TikTok gibi tam ekran formatına geçebilir