vivo S18 ortaya çıktı

Yayın tarihi: 1 Aralık 2023 Cuma 9:00 am - Güncelleme: 30 Kasım 2023 Perşembe 10:10 pm

vivo S18, şirketin Başkan Yardımcısı’na göre 4 Aralık tarihinde tanıtılacak. Yeni seri, vivo’nun BlueLM adlı kendi yapay zekası ile birlikte gelecek. LM’nin açılımı Language Model yani Dil Modeli olduğu düşünülüyor.

Sızdırılan bilgiye göre bu cihazın 4 adet kamerası olacak. Tasarımı ise yakından tanımış olduğumuz vivo tasarım diline ait. Başkan Yardımcısı tarafından verilen bilgilere göre 4 Aralıkta tanıtılacak olan cihaz büyük değişiklikler ile birlikte gelecek ve yapay zeka kategorisinde ses getirecek değişiklikler olacak. Kamera konusunda iddialı olan bu cihazda Yapay Zeka destekli bir kamera göreceğiz.

Vivo s18

İlginizi çekebilir: Vivo’nun yeni modeli lansmana saatler kala sızdırıldı!

Yapay zeka sayesinde çektiğimiz fotoğraflardaki bir nesneyi dilediğimiz gibi silebileceğiz veya herhangi bir nesne ekleyebileceğiz. Bunun yanı sıra tıpkı bir profesyonel tarafından renklendirilmiş gibi tasarlanan filtreleri kullanabileceğiz. Cihazın RAM, depolama alanı gibi özellikleri hakkında net bir bilgi henüz yok.

Tüm detaylar lansman tarihi olan 4 Aralık’ta açıklanacak gibi gözüküyor. Belirtilen tarihte size tüm bilgileri szilere aktaracağız.

 

Honda , elektrikli motosiklette hedef büyüttü

Kaynak: TELE1