Vivo giriş seviyesine hitap eden uygun fiyatlı yeni modelini tanıttı

Yayın tarihi: 10 Kasım 2021 Çarşamba 9:00 am - Güncelleme: 9 Kasım 2021 Salı 5:30 pm

Uygun fiyatlı Vivo Y15s tanıtıldı! Bir süredir Türkiye pazarında da kurumsal olarak hizmet veren Vivo, giriş seviyesine hitap eden yeni modeli Y15s’i tanıttı.

Vivo imzası taşıyan yeni model MediaTek tarafından geliştirilmiş olan Helio P35 yongasından güç alıyor. Sistemini 4GB RAM ile destekleyen telefonun dahili depolama alanı ise 32GB.

6.51 inçlik HD+ çözünürlüğünde LCD ekranla gelen telefonda 5000 mAh’lık oralamanın üzerinde bir batarya yer alıyor. 10W hızındaki şarj teknolojisini destekleyen telefon microUSB yuvasından şarj oluyor.

Vivo

Arka yüzünde 13MP + 2MP’lik çift ana kamera modülü yer alan telefonun ön kamerası ise 8MP. Yeşil ve mavi olmak üzere iki farklı renk seçeneği ile satışa çıkacak olan telefon kutudan ilk çıktığında Android 11 GO Edition ile çalışacak. Bilindiği üzere GO Edition, Android 11’in  biraz daha sadeleştirilmiş bir versiyonu. Bu versiyonda işletim sisteminin harcadığı güç büyük oranda düşürülmüş oluyor.

Gelelim telefonun fiyatına. Şimdilik yalnızca Singapur’da satılacak olan modelin fiyatı 133 dolar olarak belirlenmiş durumda. Bahse konu özellikleri göz önüne aldığımızda bu fiyatın son derece makul olduğunu söyleyebiliriz.

Muhtemelen Vivo bu modelini Türkiye’de satışa sunmayacaktır. Yine de bekleyip göreceğiz.

Devasa eFootball 2022 güncellemesi ertelendi