Virüs Erdoğan’ın etkinliklerine uğramıyor!

Yayın tarihi: 12 Eylül 2020 Cumartesi 9:54 pm - Güncelleme: 13 Eylül 2020 Pazar 12:27 am

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan partisinin 100 bin üye kampanyasının etkinliğinde konuştu. Etkinliğin düzenlenmesi için koronavirüs tedbirlerinin ertelenmesi tepki çekti.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP İstanbul 100 Bin Yeni Üye Programı’nda konuştu.

İstanbul Valiliği, dün yapılan toplantı sonucunda İstanbul’da açık hava etkinliklerini yasaklama kararı almıştı. Gece 00:00’dan itibaren yürürlüğe girmesi beklenen yasak, 4 saat sonra yapılan olağanüstü toplantı ardından pazartesi gününe ertelenmişti.

“İstanbul’daki yasaklar ‘AKP’ye 100 bin üye’ buluşması için ertelendi” iddiası

Yasağın ertelenmesinin sebebi olan AKP’nin düzenlediği ve Erdoğan’ın da katıldığı etkinlik Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlendi. ‘100 bin yeni üye’ etkinliğine yüzlerce kişi katıldı. Erdoğan “Salgın nedeniyle katılımı sınırlı kişide tuttuk.” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, AK Parti İstanbul 100 Bin Yeni Üye programında konuştu.

Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen programda açıklamalarda bulunan Erdoğan, “Sakarya Zaferi, bugün hala varlığımızı hazmedemeyip boş hevesler peşinde koşanların akıbetlerinin yine hüsran olacağının nişanesidir. Tarihi büyük zaferlerle dolu milletimiz, Milli Mücadeledeki ruh ve kararlılıkla hiçbir dayatmayı kabul etmeyeceğini, hak ve menfaatlerini her yerde ve her koşulda koruyacağını dün olduğu gibi bugün de yarın da tüm dünyaya gösterecektir.” dedi.

“PARTİMİZE YENİ ÜYELER KAZANDIRMA ÇALIŞMALARINA DEVAM EDECEĞİZ”

“Üye sayımız artıyor, ailemiz büyüyor’ sloganıyla yürüttüğümüz bu çalışmanın bereketli bir şekilde neticelendiğini görüyoruz. Önümüzdeki süreçte ‘TAMAM’ diye sloganlaştırdığımız temizlik, maske, mesafe tedbirlerini harfiyen uygulayarak partimize yeni üyeler kazandırma çalışmalarına devam edeceğiz” diyen Erdoğan sözlerine şöyle devam etti: “Sadece üye sayısı bakımından değil, aynı zamanda temsil kabiliyeti bakımından da açık ara birinci partiyiz. Yeni isimlerle, yeni yüzlerle, yeni hizmet erleriyle kadrolarımızı tahkim ederken, tek bir gönüldaşımızı dahi dışarıda bırakmayacağız. Partimize emek vermiş, eskilerin dediği gibi teşkilatın tozunu yutmuş tüm yol arkadaşımızla irtibatımızı güçlendireceğiz. Hiç kimseyi dışlamadan, kırmadan, dökmeden, hatta varsa kırık kalpleri tamir ederek faaliyetlerimizi yürüteceğiz”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Önce millet, önce memleket diyen Türkiye eksenli hareket eden herkese, elimizi uzatmak durumundayız. AK Parti çatısı altında, terör ve şiddetle arasına mesafe koyan herkese ne kadar aykırı olursa olsun her türlü görüşe yer vardır. Türkiye olarak aynı anda birden çok cephede çetin bir mücadele veriyoruz, içeride, sınır ötesinde, ötenin ötesinde de veriyoruz. Ülkemizi terörle baskıyla ekonomik tetikçileriyle hedef alanların amacı bizi onurlu ve kararlı duruşumuzdan vazgeçirmektir” dedi.