Virüs AKP’lilere bulaşmıyor mu? Maskesiz mesafesiz yemekte buluştular!

Yayın tarihi: 30 Ocak 2021 Cumartesi 1:20 pm - Güncelleme: 30 Ocak 2021 Cumartesi 1:22 pm

Eski AKP milletvekili Saffet Kaya sosyal medya hesabından dikkat çeken bir fotoğraf paylaştı. TBMM eski Başkanı Cemil Çiçek, eski İçişleri Bakanı Abdulkadir Aksu, Bakanlar, Milletvekilleri, ve iş insanlarıyla yapılan toplantıdaki yemek sırasında çekilen fotoğrafta yemektekilerin maskesiz olduğu ve sosyal mesafe kurallarına uymadığı görülüyor.

AKP milletvekili Saffet Kaya sosyal medya hesabından dikkat çeken bir fotoğraf paylaştı. Yapılan toplantıdaki yemek sırasında çekilen fotoğrafta yemektekilerin maskesiz olduğu ve sosyal mesafe kurallarına uymadığı görülüyor.

AKP’Lİ İSİM PAYLAŞTI

CHP’ye kesilen ihlal cezası konuşurken, eski AKP milletvekili Saffet Kaya sosyal medya hesabından saatler önce dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

“Selçuk Holdingin daveti üzere, Yüksek Haysiyet Divanı Üyesi TBMM eski Başkanı Cemil Çiçek, Vakıf Bank Yönetim Kurulu Başkanı eski İçişleri Bakanı Abdulkadir Aksu, Bakanlar, Milletvekilleri, ve iş insanlarıyla Vekilimiz Saffet Kaya yemekte buluştular” diye yazan Saffet Kaya, bir de fotoğraf paylaştı.

Yapılan toplantıdaki yemek sırasında çekilen fotoğrafın maskesiz ve sosyal mesafe kurallarına uymadığı da görüldü.