Veyis Ateş’in paylaşımı, Peker’in iddialarını “doğruladı”

Yayın tarihi: 7 Haziran 2021 Pazartesi 6:50 pm - Güncelleme: 7 Haziran 2021 Pazartesi 6:50 pm

Suç örgütü lideri Sedat Peker’in Paramount otelde kaldığını iddia ettiği Veyis Ateş’in sosyal medya hesabından  otelden paylaşımlar yaptığı görüldü.

Suç örgütü lideri Sedat Peker’in Paramount otelde kaldığını söylediği Habertürk’ten Veyis Ateş’in instagram hesabındaki paylaşımları, Ateş’in geçen yıl bu otelde kaldığına işaret etti. Ancak tarihler ve yanında tatil yapan isimlere dair Peker’in iddiasının dışında henüz bir bilgi bulunmuyor.

Suç örgütü lideri Sedat Peker, yayımladığı 9. videosunda kara para aklama suçundan hakkında tutuklama kararı bulunan ve yurt dışına kaçan Sezgin Baran Korkmaz’a ait Bodrum Paramount Otel’e el konulduğunu ve öncesinde ise aralarında hakim, savcı ve bazı basın mensuplarının bulunduğu isimlerin bu otelde ücretsiz kaldığını iddia etti. Bu isimler arasında Veyis Ateş’in de olduğunu söyledi.

Sedat Peker dizisinde 9. bölüm: İşte Peker’in son videosundaki iddialar

Peker’in Paramount otelde kaldığını söylediği Habertürk’ten Veyis Ateş’in instagram hesabındaki paylaşımları, burada kaldığını doğruluyor. Ateş’in Instagram hesabından, geçen yıl 25 Temmuz ve 1 Ağustos tarihlerinde bu otelden paylaşımlar yaptığı görülüyor.

İşte Ateş’in sosyal medya hesabından paylaştığı o fotoğraflar;

Habertürk’ten Veyis Ateş kararı