Veryansın TV’nin haber kaynağına silahlı saldırı!

Yayın tarihi: 30 Mayıs 2022 Pazartesi 6:33 pm - Güncelleme: 30 Mayıs 2022 Pazartesi 6:33 pm

Veryansın TV programcılarından Serkan Öz, Paramount Otel’e ilişkin haber kaynağı S.A.’dan edindiği bilgileri paylaştıktan sonra tehdit mesajları almaya başladı. Bir süre sonra kendisi de tehdit mesajları alan S.A., silahlı saldırıya uğradı. S.A. olaydan yara almadan kurtulurken, tehdit mesajlarında “Boyunu aşan işlere karışma kafana sıkarız” ifadelerinin yer aldığı görüldü.

Veryansın TV’de ‘Ne Varsa Dilimizin Ucunda’ programının sunucusu Serkan Öz, suç örgütü lideri Sedat Peker’in Paramount Otel’e ilişkin gündeme getirdiği iddialara ilişkin haber kaynağı S.A.’dan edindiği yeni bilgileri paylaştı. Programda Paramount Otel’e ilişkin iddiaların gündeme getirilmesinin ardından önce haber kaynağı S.A., sonra da Serkan Öz üzerinden Veryansın TV, ‘Vietnam’ kodlu bir numaradan çekilen mesajlarla tehdit edildi.

İş yerine sokak ortasında silahlı saldırı

“KAFANA SIKARIM”

14 Mayıs’ta S.A.’ya gelen tehdit mesajları şöyle:

Serkan Öz’e gelen mesajlar ise şunlar:

BODRUM’DA SİLAHLI SALDIRI

Tehdidin Veryansın TV tarafından açıklanmasının ardından S.A., bugün sabah saatlerinde Bodrum’da arabayla seyir halindeyken silahlı saldırıya uğradı. Ormanlık bir bölgeden araca 3 el ateş açıldığı, S.A.’nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

S.A. saldırının ardından Göltürkbükü Jandarma Karakol Komutanlığı’nda verdiği ifadede olayı şöyle anlattı:

“Aracımla seyir halindeyken Torba veya Göltürkbükü mıntıkası olabilir. 3 el silah sesi duydum. İlk silah sesinden sonra araca atılan fişeğin çarptığını değerlendirdiğim bir metal sesi duydum. Bu silah sesi av tüfeğine benzemiyordu, tabanca türü silah sesine benzettim.”

SEDAT PEKER GÜNDEME GETİRMİŞTİ

Paramount Otel, organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in geçen yıl yayımladığı videolarla kamuoyunun gündemine gelmişti. Peker, bu videolarda söz konusu otelde tatil yapan isimlerle ilgili çarpıcı iddialarda bulunmuştu. Buna göre, Veyis Ateş başta olmak üzere birçok gazeteci, yargı mensubu, bürokrat Paramount Otel’de ücretsiz tatil yapmıştı. Peker, otele Sezgin Baran Korkmaz’ın ‘çöktüğünü’ de ileri sürmüştü.

Paramount Otel’in ilk sahibinin mirasçısı TELE1’de: Sedat Peker’in iddialarından sonra…