Veli Ağbaba’dan Erdoğan’a: Psikoloğa gözükmesi lazım

Yayın tarihi: 22 Kasım 2021 Pazartesi 3:20 pm - Güncelleme: 22 Kasım 2021 Pazartesi 7:08 pm

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AKP’lilerin ekonomiyle ilgili açıklamalarına tepki gösterdi. Ağbaba, “AKP’li siyasetçilerin acilen psikoloğa gitmesine ihtiyaç var. Başta Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere. Türkiye’de uzman psikolog çok. Mutlaka gözükmesi lazım” dedi.

CHP heyetinin Ağrı programı, CHP Ağrı İl Başkanlığı’ndaki basın toplantısıyla başladı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, burada yaptığı konuşmada, AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AKP’li yöneticilere psikoloğa gitmelerini önererek şunları söyledi:

“Bunlar yaşanırken Türkiye’deki siyasetçiler aklımızla alay etmeye devam ediyor. Ekonomimizi bozdular. Kendi kimyaları da bozulmuş durumda. AKP’li siyasetçilerin acilen psikoloğa gitmesine ihtiyaç var. Başta Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere. Türkiye’de uzman psikolog çok. Mutlaka gözükmesi lazım. Kendinin psikolojisini bozulması önemli değil ama ülkenin psikolojisini bozmaya devam ediyor. Adeta Türkiye’de yaşamıyorlar. Ne diyor aksakallı Binali Bey: ‘Amerika’dan daha iyi koşullarda yaşıyoruz. Daha fazla arabamız var. Daha fazla et yiyoruz.’ Binali Yıldırım’a göre Amerika’dan daha iyi durumdayız. Ağrı’daki çiftçilerimiz görse tırmıkla kovalarlar. Binali Bey’in de temel eğitimden geçirilmesi lazım. Örneğin matematiği gözden geçirmesi gerekiyor. Adete aklımızla alay eden bir siyasetle karşı karşıyayız.”

Markete giren kedi şarküterideki tüm kavurmaları yedi