Veli Ağbaba ‘Yeliz’e cevap verdi

Yayın tarihi: 25 Aralık 2021 Cumartesi 6:01 pm - Güncelleme: 25 Aralık 2021 Cumartesi 6:02 pm

Kamuoyunda Yeliz olarak tanınan AKP’li Ahmet Hamdi Çamlı’nın açıklamalarına CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba’dan yanıt geldi. Ağbaba, “Meclis’teki trol, ekmek kuyruğuna giren insanlarla dalga geçiyor” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, ‘Yeliz’ olarak tanınan AKP’li Ahmet Hamdi Çamlı’nın katıldığı televizyon programında sunucunun ‘Evine ekmek götüremeyen kimse yok mu’ sorusu üzerine verdiği ”Evine ekmek götüremeyen hiç kimse yok. Halk ekmek kuyrukları film çekmek için, fotoğraf çekmek için oluşturuluyor” şeklindeki yanıtını eleştirdi.

Ağbaba şunları söyledi:

‘Yeliz’ isminde bir komedyen var. ‘Onlar film çevirmek için ekmek kuyruğunda duruyorlar’ diyor. AKP bu. Komedyenlere hakaret olur, Meclis’teki trol, ekmek kuyruğuna giren insanlarla dalga geçiyor. Bu memlekette ikinci el giyim eşyası satan insanlarla karşı karşıyayız. 1 liraya bayat ekmek satılıyor. Birilerine davul zurna çaldırıyorlar. Dövizin düşmesinin bir anlamı yok temel gıda ürünlerinin fiyatı düşmediği sürece. Büyük bir şovla ekonomiyi düzelttiklerini söylüyorlar. Aksaray’da 2 bin insan ineğini kesiyorsa, anlamı yok. Bu ürünlerin fiyatının düşmesi gerek.”

AKP’li Yeliz Halk Ekmek kuyruklarını görmedi