‘Vasiyet’ isimli tek kişilik gösteri Kartal’da sahnelendi

Yayın tarihi: 28 Ocak 2020 Salı 11:58 am - Güncelleme: 28 Ocak 2020 Salı 12:18 pm

Gazeteci Yazar Uğur Mumcu, katledilişinin 27’nci yılında Kartal Belediyesi ve Atatürkçü Düşünce Derneği tarafından ortaklaşa düzenlenen programla anıldı. Kartal Hasan Ali Yücel kültür Merkezi’nde gerçekleşen programda konuşmaların ardından ADD Devrek İlçe Başkanı Okan Onur tarafından Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ailesini ve çocukluk dönemini konu alan ‘Vasiyet’ adlı tek kişilik bir gösteri sahnelendi.

Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programa Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i temsilen Başkan Yardımcısı Adem Uçar, Kartal Belediyesi Geçmiş Dönem Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Atatürkçü Düşünce Derneği(ADD) Kartal Şube Başkanı Kemal Aslan ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Okan Onur, “ vasiyet ’’isimli oyunu yüzlerce eser arasında özverili bir çalışma ile seçtiği stüdyo ortamında özel efektlerle harmanlayarak oluşturduğu fon müzikleri eşliğinde bugüne değin görülmemiş resim ve vidolarla Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ailesini ve çocukluk dönemini bilinmeyen yönleriyle anlattı. Onur’un, sahne performansı izleyenler tarafından çok beğenilerek duygu dolu anlar yaşanmasına neden oldu.

Başkan Yardımcısı Adem Uçar’dan Teşekkür

Etkinliğin sonunda, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Adem Uçar, ADD Kartal Şube Başkanı Kemal Aslan ile birlikte ADD Devrek İlçe Başkanı Okan Onur’a teşekkür plaketi ve çiçek takdim etti. Başkan Yardımcısı Adem Uçar, Kartal Belediyesi’nin Atatürk İlke ve İnkılaplarına sımsıkı bağlı bir belediye olduğunu kaydederek, gecede emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu.