Vapurdan denize atlamıştı! Beğeni için metrobüsün üzerine çıkan fenomen güvenliklere yakalandı

Yayın tarihi: 3 Ocak 2024 Çarşamba 6:02 pm - Güncelleme: 3 Ocak 2024 Çarşamba 6:02 pm

İstanbul’da hareket etmek üzere olan metrobüsün üzerine çıkan sosyal medya fenomeni güvenlik görevlileri tarafından yakalandı. İETT’nin fenomenden şikayetçi olacağı öğrenildi.

İstanbul’da sosyal medya hesaplarına içerik üreten bir fenomen, bugün Topkapı – Şehit Mustafa Cambaz metrobüs durağındaki panele tırmanarak metrobüsün üstüne çıktı. İki durak ilerleyen metrobüs, Edirnekapı durağına geldiğinde, aracın üstündeki kişi, güvenlik görevlilerinin dikkatini çekti. Hareket etmek üzere olan metrobüsü durduran güvenlik görevlileri, aracın üstündeki sosyal medya fenomenine inmesini söyledi. Bir süre çıktığı yerde güvenliklerle konuşan kişi, daha sonra indirildi. Konuyla ilgili bilgilendirilen İETT yetkililerin, sosyal medya fenomeninden şikayetçi olacağı öğrenildi.

VAPURDAN DENİZE ATLADIĞI ORTAYA ÇIKTI

Fenomenin metrobüsün üstüne çıktığı ve güvenlik görevlisi tarafından indirildiği anlar duraktaki kameralara yansıdı. Aynı kişinin daha önce de vapurdan denize atladığı, bu anları da sosyal medya hesabından paylaştığı ortaya çıktı. (DHA)

TikTok fenomeni Pekcan’ın acı günü! Sevgilisi hayatını kaybetti

Kaynak: TELE1