Van Gaal’in Türkiye sevinci: Her zaman şanslıyımdır

Yayın tarihi: 2 Eylül 2021 Perşembe 12:45 pm - Güncelleme: 2 Eylül 2021 Perşembe 12:45 pm

Dünya Kupası elemelerinde Türkiye ile Karadağ’ın berabere kalması Hollanda Teknik Direktörü Van Gaal’i sevindirdi. Gaal “Biliyorsunuz her zaman şanslıyımdır” dedi.

Dünya Kupası grup elemelerinde ilk maçında Türkiye’ye 4-2 yenilen Hollanda’yı Karadağ beraberliği sevindirdi. Hollanda Milli Takımı’nda göreve başladıktan sonra çıktığı ilk karşılaşmada Norveç ile 1-1 kalan Teknik Direktör Louis van Gaal, Türkiye’nin uzatma dakikalarında frikikten yediği gole puan kaybetmesini büyük bir şans olarak değerlendirerek, “Biliyorsunuz her zaman şanslıyımdır” dedi.

BBC Türkçe’nin haberine göre Van Gaal, maçın ardından kamu yayıncısı NOS canlı yayınında yaptığı açıklamada “her zaman şanslı olduğunu” söyledi ancak kazanamadıkları sürece grup liderliğini yakalama şansları bulunmadığına işaret etti. Van Gaal, bu nedenle kalan maçları kazanmak zorunda olduklarını vurguladı.

Van Gaal, Karadağ ve Türkiye maçları öncesinde takımının ortaya koyduğu mücadeleden memnun olduğunu belirterek, “Bu takımının dünyanın zirvesi olduğunu düşünebiliriz, ama değil” diye konuştu.

Şenol Güneş’ten ‘istifa’ çağrılarına yanıt