Valerien Ismael: Gol hariç tüm istediğimizi sahada yaptık

Yayın tarihi: 2 Ekim 2022 Pazar 11:02 pm - Güncelleme: 2 Ekim 2022 Pazar 11:02 pm

Fenerbahçe ile 0-0 berabere biten maçın ardından Siyah-Beyazlı ekibin teknik direktörü Valerien Ismael açıklamalarda bulundu.

Süper Lig ‘in 8. haftasında derbi heyecanı yaşandı. Beşiktaş ‘ın Fenerbahçe ‘yi konuk ettiği dev mücadele golsüz eşitlikle geçildi. Maçın ardından Siyah-Beyazlı ekibin teknik direktörü Valerien Ismael açıklamalarda bulundu.

Sezonun ilk derbisi sessiz bitti

Karşılaşmayı değerlendiren Valerien Ismael, “Zor bir maç oldu. Galibiyeti alamadığımız için üzgünüz. İkinci yarı daha güçlü bir oyun oynadık, son 15-20 dakikalık süreçte gole daha yakın olan taraftık. Bazen top girmiyor, bu noktada şansa da ihtiyacınız var. İç sahada taraftar önünde her zaman kazanmak istersiniz.” dedi.

“GOL HARİÇ HER ŞEYİ YAPTIK”

Gol hariç tüm istediklerini sahaya yansıttıklarını da belirten Fransız teknik adam, “İstediğimiz her şeyi yaptık ama zor maçtı. İki taraf için de taktiksel anlamda her şey yaşandı. Son bölümde kontrol bizdeydi. Gol hariç her şeyi yaptık. Devrede kulübeden gelenlerin etkisinden de bahsettim. Kaçırdığımız pozisyonlar haricinde gösterdiğimiz mantaliteyi olumlu gördüm. Her şeyi iyi yaptık.” sözlerini dile getirdi.

N’KOUDOU’NUN SAKATLIĞI

Derbi öncesi sakatlık yaşayan N’Koudou’nun durumu hakkında da konuşan Ismael, “Bu tarz maçlarda en önemli oyuncularınızla oynamak isterdiniz. Bugün N’Koudou olsa tabii ki fark yaratırdı. Haftaya göreceğiz, umarım bir sonraki maç bizimle birlikte olacak.” şeklinde konuştu.

Jorge Jesus’tan derbi yorumu: İki taraf açısından da…