Valencia Brezilya basınının gündeminde! Kulüp başkanı ‘transfer’ sorusunu yanıtladı

Yayın tarihi: 15 Mart 2023 Çarşamba 4:03 pm - Güncelleme: 15 Mart 2023 Çarşamba 4:04 pm

Brezilya ekibi Internacional’den Süper Lig gol krallığında zirvede yer alan Fenerbahçe‘nin hücum oyuncusu Enner Valencia’nın transferine ilişkin açıklama geldi. Kulüp Başkanı Barcellos, “Henüz bir anlaşma yok, ‘Valencia geliyor’ diyemem. Aynı soruyu önümüzdeki üç ay içinde tekrar sorarsanız ne olacağını bilemem” dedi.

Fenerbahçe ile kariyerinin en iyi sezonlarından birini yaşayan 33 yaşındaki Enner Valencia, Brezilya ekibi Internacional’in gündeminde.

Serie A ekibinin; sarı lacivertli ekipte iyi performans sergilemesinin yanı sıra Dünya Kupası’nda da gollerini sürdüren Ekvadorlu yıldızla ilgilindiği öğrenilmişti. Internacional’in Başkanı Alessandro Barcellos, Brezilya basınına yaptığı açıklamada Enner Valencia transferinde henüz biten bir şey olmadığını ifade etti.

Transfer sorusunu yanıtlayan Barcellos, “Henüz bir anlaşma yok, ‘Valencia geliyor’ diyemem. Aynı soruyu önümüzdeki üç ay içinde tekrar sorarsanız ne olacağını bilemem. Futbol dinamik bir süreç” diye konuştu.

33 MAÇTA 26 GOL ATTI

Sarı-lacivertlilerle olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Valencia Fenerbahçe’de bu sezon oynadığı 33 maçta 26 gol attı. Maç başına 0.78 gol ortalaması yakalayan Ekvadorlu yıldız, Dünya Kupası’nda da forma giydiği 3 maçta 3 gol atmıştı.

Kulüpten açıklama geldi! Fenerbahçe’de sakatlık şoku, sezonu kapatabilir